Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.06. 2025
Dnes má svátek Milan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Babicovy dobroty - Brambory s květákem a parmazánem

fotka Babicovy dobroty - Brambory s květákem a parmazánem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Babicovy dobroty - Brambory s květákem a parmazánem:

6 brambor  | 1 malý květák  | podle chuti parmazán  | 6 plátků slaniny  | podle chuti sůl  | podle chuti pepř  | 1 vejce  | 2 bílky  | podle potřeby olej  | podle chuti mletá paprika

Postup přípravy receptu Babicovy dobroty - Brambory s květákem a parmazánem:

Brambory oloupeme, nakrájíme a vaříme v osolené vodě asi 10 minut. Scedíme a pořádně rozšťoucháme. Květák rozdělíme na růžičky a vaříme doměkka. Přidáme do brambor, přidáme strouhaný parmezán a pepř. Dále přidáme 1 žloutek a ze dvou bílků vyšlehaný sníh. Promícháme a vytvoříme asi 8 koulí, které opékáme na rozpáleném oleji asi 3-5 minut. Pak vyjmeme, posypeme mletou paprikou a opečenou slaninou na čtverečky.

Zdroj:
TV Nova


Fotky receptu Babicovy dobroty - Brambory s květákem a parmazánem:

Babicovy dobroty - Brambory s květákem a parmazánem
Fotky vložil: notburga 
Hodnocení receptu Babicovy dobroty - Brambory s květákem a
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !