Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 12.02. 2025
Dnes má svátek Slavěna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bačovské kotletky

fotka Bačovské kotletky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Bačovské kotletky:

4 ks vepř.kotlety  | 120 g žampiony  | 2 ks vejce  | 120 g oštěpky  | 100 g Oravská slanina  | 1 ks cibule  |  hladká mouka  |  pepř  |  sůl  |  olej

Postup přípravy receptu Bačovské kotletky:

Do kotlet ostrým nožem nakrojíme kapsu a osolíme je. Na lžíci oleje připravíme z vajec smaženici, do ní přidáme polovinu na plátky nakrájených žampionů (mohou být i z konzervy), 70 g strouhaného oštěpku, pepř, sůl. Kotlety naplníme touto směsí a otvor uzavřeme jehlou nebo párátkem. Kotlety obalíme v mouce a opražíme z obou stran na oleji. Potom je vyjmeme, výpek zaprášíme moukou, podlejeme vodou, osolíme, opepříme a 3 minuty povaříme. V jiném hrnci opražíme slaninu nakrájenou na kostičky spolu s nakrájenou cibulí. Přidáme zbylé žampiony, vlejeme výpek a vložíme kotlety. Přikryté dusíme do měkka, pokud je potřeba, podléváme horkou vodou. Před podáváním posypeme bačovské kotletky zbylým strouhaným oštěpkem.


Fotky receptu Bačovské kotletky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bačovské kotletky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !