Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 28.06. 2025
Dnes má svátek Lubomír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bačovské kotlety

fotka Bačovské kotlety
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Bačovské kotlety:

4 silnější vepřové kotlety  | 120 g žampionů  | 2 vejce  | 120 g oštěpku  | 100 g oravské slaniny  | 1 cibule  |  hladká mouka  |  pepř  |  sůl  |  olej

Postup přípravy receptu Bačovské kotlety:

Do kotlet ostrým nožem nakrojíme kapsu a osolíme je. Na lžíci oleje připravíme z vajec smaženici, do ní přidáme polovinu na plátky nakrájených žampionů (mohou být i z konzervy), 70 g strouhaného oštěpku, pepř, sůl. Kotlety naplníme touto směsí a otvor uzavřeme jehlou nebo párátkem. Kotlety obalíme v mouce a opražíme z obou stran na oleji. Potom je vyjmeme, výpek zaprášíme moukou, podlejeme vodou, osolíme, opepříme a 3 minuty povaříme. V jiném hrnci opražíme slaninu nakrájenou na kostičky spolu s nakrájenou cibulí. Přidáme zbylé žampiony, vlejeme výpek a vložíme kotlety. Přikryté dusíme do měkka, pokud je potřeba, podléváme horkou vodou. Před podáváním posypeme zbylým strouhaným oštěpkem.


Fotky receptu Bačovské kotlety:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bačovské kotlety
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !