Vložil: | Martinose |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 50 min |
Hodnocení: |
        
|
Počet hodnocení: | 2 |
|
|
Použité suroviny receptu Bakoňský guláš:
500 g hovězího masa
| 500 g cibule
| 250 g rajských jablíček
| 2 vejce na tvrdo
| 2 kyselé okurky
| 3 dlouhé feferonky
| 100 g sádla
| 10 g másla
| kmín, sůl, pepř, trochu mouky
Postup přípravy receptu Bakoňský guláš:
Očištěné maso nakrájíme na drobné kostičky a zaprášíme moukou. Na drobno nakrájenou cibulku přismahneme do zlatova na rozpuštěném másle a sádle, potom vložíme maso, přikryjeme pokličkou, podusíme až pustí šťávu a pak podlijeme vodou. Přidáme na drobno nakrájená vejce, okurky, rajské a feferonky, přidáme trochu kmínu a pepře. Vše řádně povaříme a osolíme. Pro dochucení je možno přidat trochu obyčejné hořčice.
Fotky receptu Bakoňský guláš:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!