Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Balkánský ježek

fotka Balkánský ježek
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Balkánský ježek:

500 g mletého masa  |  olej  | 2 vejce  |  olej  |  masox  | 4 papriky zelené  | 2 cibule  | 100 g slaniny  | 3 str. česneku  |  sůl  | hrst strouhanky  |  koření na mletá masa

Postup přípravy receptu Balkánský ježek:

Připravíme si 4 zelené nebo červené papriky, které rozpůlíme a zbavíme jádřinců.
K mletému masu přidáme vejce a hrst strouhanky. Okořeníme např. směsí pro mletá masa nebo si zvolíme jiná koření podle vlastního výběru. Přidáme prolisovaný česnek a dobře propracujeme. Namočenou rukou pak hmotu vkládáme do paprik a napícháme do ní na nudličky nakrájenou slaninu tak, aby vždy nejméně 1/2 cm vyčnívala.
Do vymaštěného pekáčku vložíme na kolečka nakrájenou cibuli a přidáme i pokrájené zbytky paprik - kloboučky a další odřezky. Vše podlijeme vývarem z masoxu a dáme péct do trouby. Podle potřeby přeléváme vypečenou šťávou, kterou na závěr mírně zahustíme.
Balkánského ježka podáváme s bramborem či bramborovou kaší.


Fotky receptu Balkánský ježek:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Balkánský ježek
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !