Použité suroviny receptu Balkánský salát po indicku:
500 g brambor
| 200 g pórku
| 1 žlutá paprika
| 2 rajčata
| 1 svazek cibule s natí
| 300 g bílého jogurtu
| 100 g Ramy Cremefine zakysaný krém
| citronová šťáva za 1 citronu
| 1/2 lžičky mletého kmínu
| špetka soli a pepře
| 2 stroužky česneku
| petrželová nať
Postup přípravy receptu Balkánský salát po indicku:
Brambory uvaříme v slupce, oloupeme a nakrájíme na kostky. Přidáme na kostičky nakrájená rajčata a papriku, cibuli nakrájenou na tenká kolečka. Přidáme na tenká kolečka nakrájený pórek. Vše dobře promícháme. Jogurt rozšleháme se smetanovou Ramou a šťávou, přidáme prolisovaný česnek, sekanú nať, osolíme, opepříme. Přidáme na suché pánvi opražený kmín. Přelijeme salát, promícháme a necháme odstát.
Fotky receptu Balkánský salát po indicku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!