Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 04.02. 2025
Dnes má svátek Jarmila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Baskické fazolky

fotka Baskické fazolky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Baskické fazolky:

2 bal. mražených fazolových lusků  | 1 cibule větší  | 1 konzerva rajčatového protlaku  | 2 krajíce drceného chleba  |  oregano  | 100 g angl. slaniny  | 2 str. česneku  |  olej  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Baskické fazolky:

Na (olivovém) oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli a na proužky pokrájenou slaninu (slanina není nutná) a přidáme mražené zelené fazolkové lusky. Zalijeme trochou horké vody, osolíme a necháme dusit. Fazolky nesmí dušením úplně ztratit barvu. Chvíli před změknutím přidáme protlak (nemusíme šetřit), česnek a koření. Ideální hustoty pokrmu dosáhneme přidáním chlebové strouhanky. Ta jídlu dodá navinulost a pikantnost.

Fazolky by měly spíš křupat, než se rozpadat. Ideální konzistence jídla se podobá omáčce. Příloha -
ve slupce vařené opečené brambory nebo brambory pečené v troubě.


Fotky receptu Baskické fazolky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Baskické fazolky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !