Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Bavorský guláš

fotka Bavorský guláš
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Bavorský guláš:

1/2 sáčku čočky  | 5-6 středních brambor  | 1/2 kg hovězího  | 1 větší mrkev  | 1 pórek  | 1 Masox  | 1 rajský protlak  | 1 lžička sladké papriky  |  ocet  | 2-3 stroužky česneku  | 1-2 větší cibule  |  hladká mouka na zahuštění  |  sůl  |  pepř  |  chilli

Postup přípravy receptu Bavorský guláš:

Čočku namočíme cca 1 hod. předem a posléze dáme vařit běžným způsobem. Asi v půli vaření přidáme na kostičky nakrájenou mrkev a brambor. Osmahneme cibuli, na kterou dáme nakrájené hovězí. Když je maso zatažené, přidáme rajský protlak a rozetřený česnek. Pak přidáme sladkou papriku (příp. ostrou) - promícháme a podlijeme vývarem nebo stačí vodou. Přidáme Masox a táhneme, než je maso měkké. Jsou-li obě směsi měkké, smícháme je a přidáme na kolečka nakrájený pórek. Dochutíme solí, pepřem a trochou octa. Rozumně zahustíme moukou. Každý může jídlo vylepšit dle svého. Může užít jiné maso apod.




Fotky receptu Bavorský guláš:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bavorský guláš
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !