Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 26.11. 2024
Dnes má svátek Artur
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bazalková kuřecí játra s teplou zeleninou

fotka Bazalková kuřecí játra s teplou zeleninou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Bazalková kuřecí játra s teplou zeleninou:

150 g kuřecích jater  | 1 lžička rostlinného oleje  | dle chuti: bazalka  | dle chuti: sůl a bílý pepř  | 250 g libovolné směsy zeleniny vařené v páře

Postup přípravy receptu Bazalková kuřecí játra s teplou zeleninou:

Kuřecí játra opláchneme pod tekoucí vodou, vložíme do misky a zasypeme bazalkou, přidáme lžičku oleje a promícháme. Necháme odstát alespoň 30 minut nebo i déle v chladničce. Na rozehřátou pánev vložíme bazalková játra a opékáme. Pokud je třeba, podléváme průběžně vodou nebo vývarem. Před koncem restování dochutíme solí a pepřem podle chuti. Podáváme s teplou zeleninou nebo s vařenými brambory.


Fotky receptu Bazalková kuřecí játra s teplou zeleninou:

Bazalková kuřecí játra s teplou zeleninou
Fotky vložil: MichelePrg 
Hodnocení receptu Bazalková kuřecí játra s teplou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles