Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Lev - velký roční horoskop na rok 2025Lev - velký roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 14.07. 2025
Dnes má svátek Karolína
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bazalkové noky

fotka Bazalkové noky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Bazalkové noky:

750g brambor  | 2 vejce  | 75g krupice  | 200g hladké mouky  | 2 svazky bazalky  |  špetka soli  |  špetka pepře  |  špetka muškátového oříšku  |  permezán  | 1balení rozpuštěné máslo  | 1 sklenka maggi boloňské omáčky

Postup přípravy receptu Bazalkové noky:

Brambory vaříme asi 20 minut ve slupce. Horké oloupeme a šťouchadlem nebo šlehací metlou rozmačkáme.

Přidáme vejce, krupici, mouku a nasekanou bazalku a ručně zpracujeme v těsto. Ochutíme solí, muškátem a pepřem. Z těsta tvarujeme malé koule /noky/, které dáme na pomoučenou desku.

Noky dáme do vařící vody a cca 10 minut vaříme na mírném ohni.

Hotové noky přecedíme a podáváme s MAGGI Omáčkou Boloňskou a posypané parmezánem. Možno také podávat s rozpuštěným máslem.


Fotky receptu Bazalkové noky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bazalkové noky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles