Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.12. 2025
Dnes má svátek Ester
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bažant na hříbkách

fotka Bažant na hříbkách
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Bažant na hříbkách :

1 bažant  | 100 g slaniny  | 120 g hříbků  | 1 dl červeného vína  | 2-3 cibule  | dle chuti nové koření  | 2-3 bobkové listy  | dle chuti sůl  |  olej

Postup přípravy receptu Bažant na hříbkách :

Očištěného bažanta dobře osolíme. Prsa protáhneme nudličkami slaniny. Nakrájenou cibulku osmahneme na rozpáleném oleji dozlatova. Vložíme bažanta, na kterého dáme plátky másla, nové koření, bobkové listy a podlijeme vodou. Pečeme v troubě. Podléváme červeným vínem a vodou. Upečeného bažanta vyjmeme, nakrájíme na porce a uchováme v teple. Šťávu podle potřeby dochutíme a procedíme. Hříbky nakrájíme na plátky, osmahneme na másle, přidáme do procezené šťávy a krátce povaříme. Porce bažanta přeléváme šťávou. Příloha - brambory.


Fotky receptu Bažant na hříbkách :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bažant na hříbkách
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !