Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Bažant na pivě

fotka Bažant na pivě
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 100 min
Hodnocení:  +++++++++-
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Bažant na pivě:

100 g angl. slaniny  | 250 g hub v tuku  | 1 bažant  | marináda  | 200 ml piva světlého 10°  | 2 jalovců celých  | 4 pepře  | 1 cibule  | 2 lžíce sojové omáčky  | 2 nové koření  |  sůl  | trocha piva světlého 10°

Postup přípravy receptu Bažant na pivě:

Bažanta naporcujeme (4 porce) a jednotlivé porce prošpikujeme slaninou. Zde platí, že více je lépe, protože jinak je bažant dosti suchý.
Smícháme pivo, nadrobno nasekanou cibuli, koření a sójovou omáčku. Do marinády naložíme, nejlépe přes noc, prošpikovaného bažanta.
Houby v tuku necháme rozpustit v pekáči. Pak do pekáče vložíme bažanta, posolíme a podlijeme marinádou. Pekáč přiklopíme a vložíme do rozehřáté trouby.
Během pečení bažanta několikrát otočíme, houby promícháme a podle potřeby podléváme pivem. Bažanta na pivě pečeme asi 60 - 80 minut do změknutí.
Jako přílohu k bažantovi na pivě doporučuji dušenou nebo vařenou rýži.


Fotky receptu Bažant na pivě:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bažant na pivě
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !