Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Bažant na víně

fotka Bažant na víně
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Bažant na víně:

1 ks bažant  | 100 g slaniny  | 100 g másla  |  sůl  |  cibule /větší/  |  tymián  | 1/2 l červeného vína  |  pepř  | 4 ks žampióny  | 30 g másla  | 20 g mouky  | 1 lžíce koňaku

Postup přípravy receptu Bažant na víně:

Bažanta rozporcujeme a díly protáhneme slaninou. V takovém hrnci rozpustíme máslo a slaninu, přidáme nakrájenou cibuli. Necháme zpěnit. Na to vložíme porce bažanta, přidáme tymián, žampióny a zalijeme vínem. Vaříme asi 20-30 min. Měkké porce vyjmeme a šťávu zahustíme moukou, necháme přejít varem a přidáme koňak. Porce bažanta vložíme zpět do omáčky.


Fotky receptu Bažant na víně:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bažant na víně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !