Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 20.04. 2025
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Bažant s jablky

fotka Bažant s jablky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Bažant s jablky:

1 bažant  |  sůl  | 2 plátky slaniny  | 4 jablka  | 4 kuličky pepře  | 4 kuličky nového koření  | 6 kuliček jalovce  |  vývar dle potřeby

Postup přípravy receptu Bažant s jablky:

Bažanta osolíme a protkneme slaninou nakrájenou na nudličky. Zbytek slaniny roztavíme a bažanta na ní zprudka opečeme ze všech stran. Posypeme kořením, podlijeme trochou vývaru a přiklopíme pokličkou. Za občasného podlévání vývarem a přelévání vypečenou šťávou pečeme ve vzhřáté troubě téměř doměkka. Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců, nakrájíme na osminky a maso dopečeme. Upečeného bažanta rozdělíme na porce a obložíme podušenými jablky.


Fotky receptu Bažant s jablky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bažant s jablky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka