Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 01.02. 2025
Dnes má svátek Hynek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bažant s rozmarýnem

fotka Bažant s rozmarýnem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Bažant s rozmarýnem:

1 bažant  |  sůl  | 10 dkg anglické slaniny na tenké plátky  | 10 kuliček pepře  | 5 kuliček nového koření  | 5 kuliček jalovce  | 5 dkg másla  | 2 snítky rozmarýnu

Postup přípravy receptu Bažant s rozmarýnem:

Bažanta opláchneme, spaříme vroucí vodou na povrchu i uvnitř. Necháme okapat, pak bažanta nasolíme. Dovnitř vložíme rozmarýn. Plátky slaniny položíme na prsa a připíchneme jehlami na závitky. Zbylou slaninu nakrájíme nadrobno, zpěníme v kastrolu a maso a bažanta na ní opečeme.
Podlijeme horkou vodou, přidáme sůl a koření a pečeme. Během pečení poléváme vypečenou šťávou. Když je bažant upečený, tak z něj vyndáme rozmarýn, maso nastříháme nůžkami na díly a upravíme do mísy a přiklopíme, aby nevychladl. Vypečenou šťávu přecedíme, přidáme máslo, prohřejeme. Podáváme ji zvlášť.
Jako přílohu servírujeme vařené brambory, krokety nebo lehký bramborový salát.


Fotky receptu Bažant s rozmarýnem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bažant s rozmarýnem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !