Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bažantí guláš

fotka Bažantí guláš
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Bažantí guláš:

1 bažant  | 5 lžic sádla  | 1 cibule  | 4 lžičky sladké mleté papriky  |  kmín  | dle potřeby voda (vývar)  | 1 kg brambor  | 2 mrkve  | 10 lžic rajčatového protlaku  |  sůl, pepř

Postup přípravy receptu Bažantí guláš:

Na 5 lžících sádla osmažíme dozlatova drobně pokrájenou větší cibuli, vmícháme 4 lžičky sladké mleté papriky, špetku kmínu, krátce zasmažíme a rychle podlijeme trochou vody nebo vývaru a přivedeme k varu. Jednoho bažanta pokrájíme na větší kousky, přidáme k dušené cibulce a dusíme při občasném podlévání téměř doměkka. Pak přidáme dobrých půl kilogramu brambor pokrájených na kostky, klidně i více, dvě na kolečka pokrájené mrkve, 10 lžic rajčatového protlaku nebo několik spařených a pokrájených rajčat a vše dusíme doměkka za občasného podlévání vodou nebo vývarem. Přidáme sůl a pepř a podáváme.


Fotky receptu Bažantí guláš:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bažantí guláš
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !