Použité suroviny receptu Bažantí rizoto z tarhoně:
1/2 kg tarhoně (drobná těstovina)
| 150 g vařeného bažantího masa
| 150 g mražené zeleniny
| špetka vegety
| špetka čtyřbarevného pepře
| 2 lžíce másla
| podle chuti sojová omáčka
| 1 lžíce grilovacího koření
Postup přípravy receptu Bažantí rizoto z tarhoně:
Tarhoňu opražíme v hrnci "na sucho" až částečně zhnědne. Poté zalijeme vodou, osolíme a vaříme (dle návodu). Mezi tím si na pánev dáme rozpustit máslo, přidáme obrané maso z polévky a posmažíme. Přidáme mraženou zeleninu, čerstvě namletý pepř, sójovou omáčku, vegetu, grilovací koření a podusíme. Podušenou směs smícháme spolu s oceděnou a propláchnutou tarhoňou. Můžeme na talíři posypat strouhaným sýrem
Fotky receptu Bažantí rizoto z tarhoně:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!