8 krajíčků sendviče
| 4 natvrdo uvařená vejce
| 1 žloutek
| 20 g másla
| 20 g hladké mouky
| 1/8 litru mléka
| 30 g ementálu
| 50 g másla
| zelená petrželová nať
| sůl
Postup přípravy receptu Bešamelové chlebíčky:
Krajíčky sendviče z obou stran opečeme na pánvi, necháme vychladnout, potřeme máslem a pokládáme na ně na kolečka nakrájené vejce. Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zalejeme ji mlékem a povaříme na hustý bešamel. Potom bešamel odstavíme z plamene a zamícháme do něj žloutek, posekanou zelenou petrželovou nať a sůl. Vejce polejeme bešamelem, posypeme postrouhaným sýrem a zapečeme v troubě.
Fotky receptu Bešamelové chlebíčky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!