Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 25.02. 2025
Dnes má svátek Liliana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Bezbramborák

fotka Bezbramborák
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Bezbramborák:

0,25l l mléka  | 1 vejce  | 120 g mouka hladká  |  sůl  | 2 stroužky česneku  | 2 lžičky majoránky  |  špek na vymazání

Postup přípravy receptu Bezbramborák:

Dám vejce do hrnečku s teplou vodou, aby se ovlažilo.
Odměřím mléko.
Dám mléko na 33 sekund do mikrovlnky, aby se ovlažilo. Samozřejmě v něčem, co se dá do mikrovlnky strčit, ne v plechovém hrníčku!
Naleju mléko do mísy, klepnu tam vejce, rozšlehám.
Šlehám a přisýpám mouku.
Těsto ušlehám do hladka a nechám přemýšlet.
Oloupu česnek, vylisuju do třecí misky, přidám sůl, rozetřu spolu.
Přidám česnek se solí z třecí misky do těsta.
Přisypu do těsta majoránku, ještě jednou rozšlehám.
Rozpálím pánev na větším hořáku plynového sporáku na sporo.
Potřu pánev slaninou.
Naleju na pánev 120 ml těsta, kývu pánví, aby se těsto rozlilo po ploše.
Nechám pánev na plynu jednu minutu.
Obrátím bezbramborák na pánvi, nechám ještě jednu minutu, hotovo.
Potřu pánev slaninou atd. furt dokola dokud těsto stačí.


Fotky receptu Bezbramborák:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bezbramborák
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !