Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 10.07. 2025
Dnes má svátek Libuše a Amálie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bezmasá čína

fotka Bezmasá čína
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Bezmasá čína:

400 g žampiónů  | 4 ks papriky  | 4 ks rajčata  | 2 ks pórky  | 2 ks cibule  | 4 lžíce sojové omáčky  | 4 lžíce oleje  | 1 ks chilli praprička  | 2 lžíce solamilu  |  sladká paprika

Postup přípravy receptu Bezmasá čína:

Žampiony nakrájíme na plátky, papriky na nudličky, pórek na kolečka, cibuli nadrobno. Smícháme, zalejeme nálevem z oleje, omáčky, papriky, nasekané chilli papričky, soli a solamylu. Druhý den směs opražíme na trošce oleje, přidáme na čtvrtky nakrájená rajčata a chvíli podusíme.
Bezmasá čína se podává s rýží.


Fotky receptu Bezmasá čína:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bezmasá čína
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !