![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
6. 02. 2008 Zeleninová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Špenát a zastřené vejce: Mléko svaříme s Lučinou do krémova, přidáme bujón a česnek dle chuti. Osolíme a přidáme špenát. Mezitím ve vroucí vodě s octem svaříme vejce tak, že jednotlivá vajíčka rozklepneme do vařící se vody, a ... …více»
|
![]() |
6. 02. 2008 Zeleninová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Květák na pánvi: V osolené vodě spaříme květák, položíme na zapékací pánev a přelijeme Lučinou smíchanou s vejci, solí a muškátem dle chuti. Vše dáme zapéct do grilu. ... ... …více»
|
![]() |
6. 02. 2008 Zeleninová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Brokolice na pánvi: V osolené vodě spaříme brokolici, položíme na zapékací pánev a přelijeme Lučinou smíchanou s vejci, solí a muškátem dle chuti. Vše dáme zapéct do grilu. ... ... …více»
|
![]() |
6. 02. 2008 Zeleninová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zeleninový útok: Lučinu ušleháme s máslem, osolíme a opepříme. Lehce vmícháme nastrouhanou a nakrájenou zeleninu. Podáváme vychlazené s tmavým pečivem.
... ... …více»
|
![]() |
6. 02. 2008 Vaječná jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Omeleta s Lučinou: Vejce rozšleháme a osolíme. Na pánvi rozehřejeme olej a rozlijeme vejce, která necháme lehce zapéct. Na polovinu omelety rozložíme kousky pokrájené Lučiny. Omeletu přeložíme napůl a pomalu dopékáme ... …více»
|
![]() |
6. 02. 2008 Sýrová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pikantní trojhránky: Lučinu smícháme s česnekem, solí a pažitkou. Natřeme na toast a druhým přiklopíme. Podobně můžeme přidat další patro. Krájíme napříč a vytvořeným trojhránkům obalíme hrany v chilli.
... ... ... ... …více»
|
![]() |
6. 02. 2008 Zeleninová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Řapíkatý celer v Lučině: Celer nakrájíme na drobné kousky, přidáme Lučinu, sójovou omáčku a dosolíme dle chuti. ... ... …více»
|
![]() |
6. 02. 2008 Zeleninová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Lívanečky ze zelí : Do vlažného mléka vsypeme cukr, ušlehaná vejce a droždí. Necháme rozpustit a nakynout. Přidáme hladkou mouku, koření, a ze směsi metlou vyšleháme hladké těstíčko, které zahustíme sekaným okapaným zelí ... …více»
|
![]() |
6. 02. 2008 Sýrová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Lučinový tatarák: Lučinu smícháme s drobně pokrájenou cibulí, hořčicí, kečupem a olejem. Přidáme koření (dle vlastní chuti) a podáváme na osmažených topinkách s česnekem nebo na toastech z bílého pečiva.
... ... …více»
|
![]() |
6. 02. 2008 Zeleninová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Pikantní fazolky se slaninou : Do kastrolu dáme olej, nakrájený špek, cibuli na kostičky a česnek nakrájený na kousky. Necháme chvíli podusit, potom přidáme fazolky a protlak, sůl, pepř, vegetu a dle chuti kečup. Ještě dusíme asi p ... …více»
|