Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 09.03. 2025
Dnes má svátek Františka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Curry rýže

Curry rýže
5. 02. 2008 Zeleninová jídla ++++++++++
Příprava receptu Curry rýže: Cibuli najemno nakráníme a na oleji zpěníme. Přidáme k ní česnek, zázvor a turmeric. Necháme chvíli smažit a přisypeme rýži. Tu mícháme tak dlouho, až je celá pokrytá olejem s kořením a trošku osmažen ... …více»

Špagetová směs z tofu

Špagetová směs z tofu
5. 02. 2008 Zeleninová jídla +++_______
Příprava receptu Špagetová směs z tofu: Cibuli jemně nakrájíme a podusíme na oleji. Přidáme postrouhané tofu, sójový sýr, rajský protlak, ochutíme sójovou omáčkou, solí, kečupem. Chvíli podusíme a nakonec přidáme prolisovaný česnek. Můžeme ... …více»

Zelné listy se seitanem

Zelné listy se seitanem
5. 02. 2008 Zeleninová jídla +++++++-__
Příprava receptu Zelné listy se seitanem: Seitan nakrájíme na kostičky, osolíme a osmahneme na oleji, pak smícháme s uvařenou rýží, kořením a sójovou omáčkou. Zelné listy krátce napaříme, naplníme je směsí, zavineme, poklademe na plech, podli ... …více»

Koprové fazolky s kysanou smetanou

Koprové fazolky s kysanou smetanou
5. 02. 2008 Zeleninová jídla +++++_____
Příprava receptu Koprové fazolky s kysanou smetanou: Fazolky pokrájíme na menší kousky a uvaříme je v troše osolené vodě doměkka. Posekanou cibuli zpěníme na másle, přidáme zakysanou smetanu, kopr a sůl. Chvíli povaříme, pak přidáme fazolky, provaříme a ... …více»

Francouzské fazolky

Francouzské fazolky
5. 02. 2008 Zeleninová jídla +_________
Příprava receptu Francouzské fazolky: Fazolky pokrájíme na menší kousky, osmahneme je na oleji, podlijeme trochou vody, osolíme, opepříme a podusíme doměkka. Pak vmícháme citronovou šťávu, 2 lžíce čerstvě sekané petrželky a podáváme buď j ... …více»
 

Zapečená fazolová směs

Zapečená fazolová směs
5. 02. 2008 Luštěninová jídla +++++-____
Příprava receptu Zapečená fazolová směs: Brambory uvaříme v osolené vodě doměkka a nakrájíme je na kostičky. Předem namočené fazole uvaříme doměkka. Utřený česnek zpěníme na oleji, přidáme nakrájenou papriku, oloupaná a pokrájená rajčata, os ... …více»

Smetanové fazole

Smetanové fazole
5. 02. 2008 Luštěninová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Smetanové fazole: Fazole namočíme do studené vody a druhý den je uvaříme doměkka. Na másle zpěníme na kostičky nakrájenou cibulku, přidáme papriku, mouku a smažíme asi 2 minuty. Pak zalijeme trochou vody, necháme 15 mi ... …více»

Špaldové halušky se zelím

Špaldové halušky se zelím
5. 02. 2008 Bramborová jídla +++_______
Příprava receptu Špaldové halušky se zelím: Smícháme mouku, nastrouhané brambory, vejce, sůl a vodu a vymícháme hladké těsto. Přes síto na halušky dáme kousky těsta do vařící osolené vody. Občas zamícháme. Hotové halušky jsou tehdy, když vyplav ... …více»

Jednoduché pohankové palačinky

Jednoduché pohankové palačinky
5. 02. 2008 Vaječná jídla ++++++++++
Příprava receptu Jednoduché pohankové palačinky: Mouku se solí dobře rozmícháme ve vodě na hladké těsto, přidáme vejce, med (děláme-li je sladké), necháme 15 minut odstát a pak na teflonové pánvi potřené olivovým olejem pečeme tenké palačinky. Můžem ... …více»

Vařená čekanka

Vařená čekanka
5. 02. 2008 Zeleninová jídla ++++______
Příprava receptu Vařená čekanka: Čekanku povaříme pět minut v osolené vodě, necháme okapat a dáme na talíř. Jogurt smícháme s utřeným česnekem, solí, petrželkou, koprem a promícháme s čekankou. Nakonec posypeme sýrem. ... ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !