Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Lev - velký roční horoskop na rok 2025Lev - velký roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 17.07. 2025
Dnes má svátek Martina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Květák s rajčaty na indický způsob

Květák s rajčaty na indický způsob
7. 10. 2007 Zeleninová jídla +++++-____
Příprava receptu Květák s rajčaty na indický způsob: Květák rozdělíme na růžičky a opereme ho. Rajčata křížem nakrojíme a přelijeme je vařící vodou. Slupky oloupeme a plody rozpůlíme. Vydlabeme jadérka a dužinu nakrájíme na kostičky. Oloupeme ... ... …více»

Fazole s kysaným zelím

Fazole s kysaným zelím
7. 10. 2007 Luštěninová jídla +_________
Příprava receptu Fazole s kysaným zelím: Fazole přebereme a zalijeme studenou vodou a necháme namočené do druhého dne. Potom je uvaříme v tlakovém hrnci doměkka. Zbytek vody necháme odpařit. Na kostky nakrájenou slaninu osmažíme ... ... ... ... …více»

Květákový paprikáš

Květákový paprikáš
7. 10. 2007 Zeleninová jídla +++_______
Příprava receptu Květákový paprikáš: Na oleji spěníme cibuli, přidáme na růžičky rozebraný květák (syrový, neuvařený)- sůl,pepř, červenou papriku, necháme podusit, ne celkem do měkka. Potom květák zalejeme mlékem a podusíme. Před konc ... …více»

Cuketa na smetaně

Cuketa na smetaně
7. 10. 2007 Zeleninová jídla +_________
Příprava receptu Cuketa na smetaně: Cuketu oloupeme a nakrájíme, stejně tak rajčata a papriky. Cibuli a česnek orestujeme na oleji a přidáme zeleninu. Vaříme tak dlouho, než se nám voda téměř vyvaří. Přidáme veškeré koření a sů ... …více»

Špenát s cizrnou a čerstvým koprem

Špenát s cizrnou a čerstvým koprem
7. 10. 2007 Zeleninová jídla +++++-____
Příprava receptu Špenát s cizrnou a čerstvým koprem: Ve větším kastrolku orestujte nadrobno nakrájenou cibuli doměkka. Přidejte cizrnu a promíchejte. Přidejte očištěný (ale neomytý) špenát zbavený tlustších stonků a koprovou nať. Vařte ... ... …více»
 

Dušený květák s houbami

Dušený květák s houbami
7. 10. 2007 Zeleninová jídla ++++______
Příprava receptu Dušený květák s houbami: Na rozpuštěném másle spěníme na drobno nasekanou cibuli, přidáme umytý a na růžičky posekaný květák, podlejeme trochou vody, osolíme, opepříme a dusíme. Houby očistíme, umyjeme a nakrájíme na plátk ... …více»

Opékané papriky

Opékané papriky
6. 10. 2007 Zeleninová jídla +++_______
Příprava receptu Opékané papriky: Rozehřejeme olej, papriky zprudka opečeme, přidáme na kousky nakrájený česnek, osolíme, opepříme a dokořeníme dle chuti ( bazalka, tymyán, saturejka, atp.). Chvíli podusíme pod pokličkou. Můžeme t ... …více»

Zapékaný květák

Zapékaný květák
6. 10. 2007 Zeleninová jídla +_________
Příprava receptu Zapékaný květák: Květák rozkrojíme na čtvrtky a uvaříme v osolené vodě do poloměkka. Do rozpuštěného másla přidáme mouku, zalijeme mlékem a vývarem z MAGGI Zlatého zeleninového bujonu a několik minut ... ... …více»

Plněný oštěpek

Plněný oštěpek
6. 10. 2007 Sýrová jídla +++++_____
Příprava receptu Plněný oštěpek: Oštěpek nakrájíme na tenká kolečka, na každé druhé klademe žampiony, které jsme předtím podusili na očištěné a nadrobno nakrájené cibuli na oleji. Dvě a dvě kolečka spojíme, obalíme v těstíčku, které ... …více»

Škvarkové pagáčiky

Škvarkové pagáčiky
6. 10. 2007 Bezmasá jídla +++++_____
Příprava receptu Škvarkové pagáčiky: Z mléka, droždí a trochu mouky vytvoříme kvásek, přidáme zbytek přísad (kromě žloutku), vypracujeme těsto a necháme vykynout. Po vykynutí těsto vyválíme a 2 až 3 přeložíme jako listové těsto. Těsto ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !