Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 05.02. 2025
Dnes má svátek Dobromila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Brokolice s bešamelovou omáčkou

Brokolice s bešamelovou omáčkou
11. 11. 2008 Zeleninová jídla +++++-____
Příprava receptu Brokolice s bešamelovou omáčkou: Brokolici propláchneme pod studenou vodou a nakrájíme na růžičky. Vložíme do hrnce s osolenou vodou a vaříme až je brokolice měkká. Mezitím připravíme bešamelovou omáčku. Na pánvičku dáme mléko, máslo ... …více»

Zapečené žemle s rokfórem

Zapečené žemle s rokfórem
10. 11. 2008 Sýrová jídla ++++______
Příprava receptu Zapečené žemle s rokfórem : Z másla a mouky připravíme světlou jíšku. Postupně ji podléváme studeným mlékem a mícháme tak dlouho, až vznikne hustý bešamel. Do něj pak nastrouháme sýr, přidáme sůl, pepř, muškátový oříšek dle chut ... …více»

Houby zapékané s těstovinami

Houby zapékané s těstovinami
10. 11. 2008 Houbová jídla ++++++____
Příprava receptu Houby zapékané s těstovinami: Houby očistíme a nakrájíme na tenké plátky. Na oleji osmahneme drobně pokrájenou cibuli, prolisovaný česnek a na kostičky nakrájenou slaninu, přidáme houby, kmín, osolíme a dusíme doměkka. T ... ... …více»

Motýlky s artyčoky

Motýlky s artyčoky
9. 11. 2008 Těstovinová jídla ++++++____
Příprava receptu Motýlky s artyčoky: Slaninu nakrájíme na kostičky. Cibuli a česnek nakrájíme najemno. Artyčoky opláchneme, vnější listy odlomíme a špičky zbývajících listů odkrojíme. Svisle je rozkrojíme na osminky, ze srdíčka odstraním ... …více»

Tagliatelle verdi v zeleninové omeletě

Tagliatelle verdi v zeleninové omeletě
9. 11. 2008 Těstovinová jídla +++-______
Příprava receptu Tagliatelle verdi v zeleninové omeletě: Nudle uvaříme dle návodu. Slijeme, zchladíme, necháme okapat a odstavíme do vyhřáté trouby. Očistíme lilky a cukety, omyjeme a pokrájíme na plátky. Lilky posolíme a necháme chvíli stát. Poté sůl opl ... …více»
 

Zapečný chléb s tvarůžkem

Zapečný chléb s tvarůžkem
9. 11. 2008 Sýrová jídla +++++++-__
Příprava receptu Zapečný chléb s tvarůžkem: Krajíce chleba namažeme tenkou vrstvou másla a poklademe tenkými plátky tvarůžků. Podle chuti opepříme a posypeme červenou paprikou. Krajíce chleba zabalíme do alobalu a na 15 minut vložíme do vyhřáté ... …více»

Vegetariánské hokkien

Vegetariánské hokkien
8. 11. 2008 Zeleninová jídla +++++_____
Příprava receptu Vegetariánské hokkien: Těstoviny zalijeme vařící vodou a scedíme. Květák, brokolici, nakrájenou na tenké plátky mrkev vaříme dvě minuty a také scedíme. Na pánvi nebo ve woku osmažíme na oleji rozmačkaný česnek a žampiony, . ... …více»

Vegetariánský kuskus z Tuniska

Vegetariánský kuskus z Tuniska
8. 11. 2008 Zeleninová jídla +++_______
Příprava receptu Vegetariánský kuskus z Tuniska: Papriku, cuketu, ředkev a lilek očistíme a nakrájíme na kousky. Vývar uvedeme do varu a povaříme v něm ředkev deset minut. Rozpálíme si olej a osmažíme na něm lilek, papriku, cuketu a nasekanou ci . ... …více»

Tradiční hrachová kaše

Tradiční hrachová kaše
8. 11. 2008 Luštěninová jídla ++++______
Příprava receptu Tradiční hrachová kaše: Hrách propláchneme a namočíme na několik hodin (nejlépe přes noc). Vodu slijeme, nalijeme čistou a pod pokličkou uvaříme do měkka. Trochu osolíme těsně před koncem vaření. Uvařený hrách prolisujem . ... …více»

Mušketýři

Mušketýři
8. 11. 2008 Bramborová jídla +++++++___
Příprava receptu Mušketýři: Plátky brambor osmažíme na oleji. Mrkev nastrouháme a necháme krátce podusit. Plátky brambor rozložíme do zapékací formy, na ně poklademe zeleninu. Navrch rozložíme na kolečka nakrájené okurky. ... ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !