Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.11. 2024
Dnes má svátek Emílie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tagliatelle verdi v zeleninové omeletě

fotka Tagliatelle verdi v zeleninové omeletě
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Tagliatelle verdi v zeleninové omeletě:

300 g tagliatelle verdi (zelených nudlí)  | dle chuti: sůl  | 400 g lilků  | 200 g cuket  | 2 lžíce olivového oleje  | dle chuti: pepř  | dle chuti: oregano, kečup s cibulí a česnekem  | 50 g ovčího sýra  | 1/2 svazku petrželky

Postup přípravy receptu Tagliatelle verdi v zeleninové omeletě:

Nudle uvaříme dle návodu. Slijeme, zchladíme, necháme okapat a odstavíme do vyhřáté trouby.
Očistíme lilky a cukety, omyjeme a pokrájíme na plátky. Lilky posolíme a necháme chvíli stát. Poté sůl opláchneme a plátky osušíme. Na pánvi rozehřejeme olej a osmahneme zeleninu. Osolíme, opepříme a ochutíme oreganem. Přidáme kečup, promícháme a ohřejeme. Ovčí sýr pokrájíme na kostičky. Petrželku omyjeme a osušíme, nasekáme najemno. Zelené nudle smícháme s ovčím sýrem a petrželkou a vmícháme do kečupu se zeleninou.


Fotky receptu Tagliatelle verdi v zeleninové omeletě:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Tagliatelle verdi v zeleninové omeletě
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !