Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 05.02. 2025
Dnes má svátek Dobromila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chřestové ravioli s šalvějovým máslem

Chřestové ravioli s šalvějovým máslem
27. 10. 2008 Zeleninová jídla +_________
Příprava receptu Chřestové ravioli s šalvějovým máslem: Z mouky, 4 žloutků, 2 lžic vody, oleje a soli při­pravíme těsto. Uhněteme do bochánku, zabalíme do alobalu a necháme 60 min. odpočinout. Chřest oloupeme, omyjeme, povaříme v osolené vodě asi 15 min., ... …více»

Smažené brynzové palačinky

Smažené brynzové palačinky
27. 10. 2008 Sýrová jídla +++++_____
Příprava receptu Smažené brynzové palačinky: Mléko, jedno vejce, sůl a mouku zpracujeme v těsto na palačinky, které klasicky upečeme. Pak je potřeme brynzou rozetřenou s česnekem a pažitkou, složíme do šátečku, obalíme v rozšlehaných zbylých t . ... …více»

Knedlíčky s houbovou omáčkou

Knedlíčky s houbovou omáčkou
27. 10. 2008 Houbová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Knedlíčky s houbovou omáčkou : Cibuli nasekáme a pak zesklovatíme na másle. Nasekanou petrželku přidáme k cibuli a osmahneme. Polovinu promícháme s vekou nakrájenou na plátky. Mléko rozšleháme s vejcem, solí, pepřem a muškátem, pře ... …více»

Bramborovo-sýrové bezlepkové placky

Bramborovo-sýrové bezlepkové placky
27. 10. 2008 Bramborová jídla ++++++-___
Příprava receptu Bramborovo-sýrové bezlepkové placky: Brambory uvaříme, pak je nastrouháme, přidáme strouhaný sýr, trochu mléka, mouku, sůl, pepř (někdy dávám i nakrájený šunk. salám), zamícháme (pokud jsou ještě tuhé přidám mléko) a tvořím placky ... ... …více»

Bramborové medailonky

Bramborové medailonky
26. 10. 2008 Bramborová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Bramborové medailonky: Housky namočíme v kastrůlku na čtvrt hodiny do mléka. Pak je spolu s ním povaříme a necháme vychladnout. Syrové brambory nastrouháme do mísy a vyždímáme z nich vodu. Potom je smícháme s vychladlými h ... …více»
 

Cibulové knedlíky

Cibulové knedlíky
26. 10. 2008 Bramborová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Cibulové knedlíky: Brambory uvaříme ve slupce a necháme vychladnout. Sloupneme slupku a nastrouháme na jemno. Pak smícháme s moukou a vajíčkem a uděláme těsto. To vyválíme a rozkrájíme na malé obdélníčky. Cibuli nakráj ... …více»

Motýlci s mozzarellou

Motýlci s mozzarellou
26. 10. 2008 Těstovinová jídla +++++-____
Příprava receptu Motýlci s mozzarellou: 1. Těstoviny uvaříme ve slané vodě podle návodu na obalu. Omyjeme, očistíme a nakrájíme cibuli, cuketu a papriku. Rajčata nařízneme, přelijeme horkou vodou, oloupeme a nakrájíme na menší kousky. 2. ... …více»

Omeleta s bramborami

Omeleta s bramborami
26. 10. 2008 Vaječná jídla ++++++-___
Příprava receptu Omeleta s bramborami: Uvařené vychladlé brambory dáme na pánev s olejem a chvilku je samotné osmahneme a přilijeme osolené vajíčko. Místo brambor se můžou použít třeba i špagety nebo knedlík pokrájený na kostičky. ... …více»

Vařené artyčoky

Vařené artyčoky
26. 10. 2008 Zeleninová jídla +++++++++_
Příprava receptu Vařené artyčoky: Omyté artyčoky vaříme asi půl hodiny v osolené vodě se šťávou z poloviny citronu. Abychom poznali, že jsou dostatečně uvařené, zkusíme vytáhnout okvětní list. Artyčoky necháme dobře okapat a přidáme k ... …více»

Artyčoky s rozpáleným máslem

Artyčoky s rozpáleným máslem
26. 10. 2008 Zeleninová jídla +++++-____
Příprava receptu Artyčoky s rozpáleným máslem: Artyčoky omyjeme a spaříme, potom je asi hodinu vaříme ve slané vodě, do které jsme přidali citronovou šťávu a kousek másla. Artyčoky vyjmeme, jakmile změknou. To zjistíme tak, že z plodu lze vytáhnou ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !