Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 20.02. 2025
Dnes má svátek Oldřich
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chlebový nákyp s čedarem a brokolicí

Chlebový nákyp s čedarem a brokolicí
6. 06. 2008 Sýrová jídla ++++++____
Příprava receptu Chlebový nákyp s čedarem a brokolicí: Troubu předehřejeme na 190 stupňů. Ve veliké pánvi rozehřejeme plej a cibuli na něm osmahneme. Přidáme houby a mícháme několik minut, pak vmícháme růžičky brokolice, sůl a pepř. Dusíme pod pokličkou 5 ... …více»

Zapékaný kozí sýr se zeleninovou oblohou

Zapékaný kozí sýr se zeleninovou oblohou
6. 06. 2008 Sýrová jídla +++_______
Příprava receptu Zapékaný kozí sýr se zeleninovou oblohou: Osm lžic oleje smícháme s bylinkami a směsí přelijeme kozí sýr, který jsme rozkrájeli na 8 stejných koleček. Sýr necháme asi 6 minut táhnout. Troubu si předehřejeme na 200°C. Pistácie nasekáme ... …více»

Fazole z ranče

Fazole z ranče
6. 06. 2008 Luštěninová jídla ++++++++__
Příprava receptu Fazole z ranče: Fazole namočíme nejlépe přes noc do vody. Cibuli a česnek oloupeme a nasekáme najemno. Sýr nastrouháme. Chilli papričky očistíme a nasekáme. V papiňáku osmažíme na oleji nadrobno pokrájenou cibuli ... …více»

Domácí nudle s lanýži

Domácí nudle s lanýži
5. 06. 2008 Těstovinová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Domácí nudle s lanýži: Z mouky, soli, žloutků a oleje vypracujte hladké nelepkavé těsto. Pokud bude příliš měkké, přidejte trochu mouky. Z těsta utvořte bochánek, zabalte ho do fólie nebo do vlhké utěrky a nechejte 1 hodinu ... …více»

Cannelloni s bylinkovou náplní

Cannelloni s bylinkovou náplní
5. 06. 2008 Těstovinová jídla ++++______
Příprava receptu Cannelloni s bylinkovou náplní: Špenát rozmrazte. Bazalku opláchněte a rozmixujte s 1 oloupanou cibulí, oloupaným česnekem, špenátem, piniovými semeny, parmazánem a 4 lžícemi olivového oleje. Osolte a pastou naplňte cannelotti. Posk ... …více»
 

Zelené fazolky s ořechy

Zelené fazolky s ořechy
5. 06. 2008 Zeleninová jídla +++++-____
Příprava receptu Zelené fazolky s ořechy: Omyté fazolky podélně rozpůlíme a v pánvi na trošce vody asi 10 minut podusíme. Poté vodu slijeme, fazolky necháme důkladně okapat a v troubě je udržujeme teplé. V pánvi rozpustíme máslo, přidáme ocet ... …více»

Smažená italská kapusta

Smažená italská kapusta
5. 06. 2008 Zeleninová jídla +_________
Příprava receptu Smažená italská kapusta: Ve velké pánvi rozehřejeme máslo a olej, slaninu osmažíme. Za 2 minuty vsypeme cibulku a smažíme ji 3 minuty, dokud není měkká. Poté přilijeme bílé víno a zprudka vaříme cca 2 minuty, aby se část vypa ... …více»

Marinovaná jarní cibulka

Marinovaná jarní cibulka
5. 06. 2008 Zeleninová jídla +_________
Příprava receptu Marinovaná jarní cibulka: Povaříme cibulku tak, aby si zachovala křehkost. Necháme okapat v cedníku. Zalijeme ještě za tepla marinádou a přidáme bylinky. Marinujeme alespoň čtvrt hodiny, ale raději déle. ... ... …více»

Špagety rychlovka

Špagety rychlovka
5. 06. 2008 Těstovinová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Špagety rychlovka: Do osolené vody dáme uvařit italské bezvaječné špagety a hlídáme, abychom je nerozvařili. Mezitím na olivovém oleji mírně osmahneme nadrobno pokrájenou cibulku, poprášíme hladkou moukou a usmažíme s . ... …více»

Těstovinové taštičky se špenátem a parmazánem

Těstovinové taštičky se špenátem a parmazánem
5. 06. 2008 Těstovinová jídla ++++++++++
Příprava receptu Těstovinové taštičky se špenátem a parmazánem: Těsto zpracujeme z mouky, třech vajec, trošky soli a polévkové lžíce oleje. Necháme ho 30 minut odpočinout při pokojové teplotě. A náplň si uděláme takto: Smícháme tavený sýr, polovinu parmazánu, vejc ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !