Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 21.02. 2025
Dnes má svátek Lenka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Brambory v rajčatové omáčce

Brambory v rajčatové omáčce
4. 06. 2008 Bramborová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Brambory v rajčatové omáčce: Z tuku a mouky připravíme jíšku. Rozředíme ji rajčatovou šťávou. Přidáme cukr, sůl a dobře provaříme. Přidáme oloupané a na plátky nebo kostičky nakrájené brambory, nakrájené lístky celeru a jednou n ... …více»

Okurky s nádivkou

Okurky s nádivkou
4. 06. 2008 Zeleninová jídla ++________
Příprava receptu Okurky s nádivkou: Okurky oloupeme, pokrájíme na osm špalíčků a na jedné straně vydlabeme. Povaříme asi 10 minut ve vývaru scedíme a necháme okapat. Troubu předehřejeme na 200 st. Žampiony nakrájíme na kostičky, cibulku ... …více»

Brambory se sýrovo, žampiónovo-nivovou omáčkou

Brambory se sýrovo, žampiónovo-nivovou omáčkou
4. 06. 2008 Bramborová jídla +++++_____
Příprava receptu Brambory se sýrovo, žampiónovo-nivovou omáčkou: Dáme vařit brambory. Na pánev do oleje a trochy vody dáme očištěné žampióny a kukuřici, necháme 10 min změknout, přidáme nivu nakrájenou na kousky, aby se lépe rozpustila. Uvařené brambory s omáčkou m ... …více»

Cibulky v oleji

Cibulky v oleji
4. 06. 2008 Zeleninová jídla +++++_____
Příprava receptu Cibulky v oleji: Menší cibulky oloupeme, důkladně očistíme a troubu dáme rozehřát asi na 180 °C. Cibulky by měly být zhruba stejně velké a asi o průměru kolem 1,5 - 3 cm. Barevný pepř rozdrtíme. Připravíme si plech. ... …více»

Rajčata po italsku s mozzarellou

Rajčata po italsku s mozzarellou
4. 06. 2008 Zeleninová jídla +++++++++-
Příprava receptu Rajčata po italsku s mozzarellou: Rajčata a mozzarellu nakrájíme na plátky a rozložíme na talíř. Rozložené plátky okořeníme kari kořením a italskými bylinkami /stačí bazalka/. Zakápneme balsamikovým octem a olivovým olejem. Lehce osol ... …více»
 

Těstoviny s míchanou zeleninou

Těstoviny s míchanou zeleninou
4. 06. 2008 Těstovinová jídla ++++______
Příprava receptu Těstoviny s míchanou zeleninou: Těstoviny uvaříme v osolené vodě podle návodu na obalu. Poté je scedíme a necháme okapat. Papriku, cuketu a lilek očistíme a omyjeme. Mrkev oloupeme a omyjeme. Papriku pokrájíme na tenké nudličky, cuk ... …více»

Ryzec smažený s křenem

Ryzec smažený s křenem
4. 06. 2008 Houbová jídla +_________
Příprava receptu Ryzec smažený s křenem: Nakrájíme očištěné a zdravé ryzce na proužky a dáme dusit na sádlo, ale můžeme být i máslo. Osolíme a opepříme, smažíme doměkka, až pustí houby oranžovou štávu. Zakápneme polévkovou lžící octa a ješ ... …více»

Tvarohové kroketky

Tvarohové kroketky
4. 06. 2008 Bramborová jídla +++++++___
Příprava receptu Tvarohové kroketky: Ve slupce uvaříme 750 g brambor. Očistíme a postrouháme na jemném struhadle. 500 g tvarohu, 75 g cukru a 3 vejce promícháme, přidáme 100 g mouky, 75 g rozinek, citr. kůru, trošku soli a postrouhaný m ... …více»

Falešné kukuřičné ústřice

Falešné kukuřičné ústřice
4. 06. 2008 Zeleninová jídla ++++++++__
Příprava receptu Falešné kukuřičné ústřice: Do misky dáme šálek polohrubé mouky, půl lžičky prášku do pečiva, lžičku soli, půl lžičky pepře (je chutné i grilovací koření nebo směs Gurmán). Promícháme se dvěma rozšlehanými vejci, třemi lžícemi m ... …více»

Syrnica z Hané

Syrnica z Hané
4. 06. 2008 Sýrová jídla +++++++___
Příprava receptu Syrnica z Hané: Tvaroh zabalíme do plátýnka a vymačkáme přebytečnou syrovátku nebo použijeme tvaroh na strouhání. Do mísy nadrobíme nebo nastrouháme tvaroh. Mléko povaříme s vodou, nakrájenými tvarůžky, osolíme, okmí ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !