Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 24.02. 2025
Dnes má svátek Matěj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bramborové placky se škvarky a tvarohem

Bramborové placky se škvarky a tvarohem
18. 05. 2008 Bramborová jídla +++_______
Příprava receptu Bramborové placky se škvarky a tvarohem: Uvařené studené brambory nastrouháme, dáme tam sůl, celé škvarky, tvaroh, vejce a hl. mouku tak, aby se těsto matlalo. V mléce si namáčíme ruce a z těsta děláme placičky asi 1 cm silné. Plech ... ... …více»

Vánočka z bramborového těsta

Vánočka z bramborového těsta
18. 05. 2008 Bramborová jídla +++++_____
Příprava receptu Vánočka z bramborového těsta: Na vál prosejeme mouku a cukr, přidáme strouhané brambory, sůl, citrónovou kůru a zaděláme vejci a kváskem z droždí s mlékem. Vypracujeme tužší těsto, přidáme rozinky a sekané loupané mandle a necháme ... …více»

Dýňová Charlotte

Dýňová Charlotte
18. 05. 2008 Zeleninová jídla ++++-_____
Příprava receptu Dýňová Charlotte: Dýni oloupejte, dužinu nakrájejte na plátky, vložte do alobalu a v troubě předehřáté na 200 °C pečte 20 minut – ke konci pečení by dužina měla být měkká. Listový špenát rychle povařte v mírně osolené ... …více»

Dušený pórek s modrým sýrem

Dušený pórek s modrým sýrem
18. 05. 2008 Zeleninová jídla ++++-_____
Příprava receptu Dušený pórek s modrým sýrem: Pórky lehce asi 2-3 minuty povaříme ve slané vodě. Vyjmeme a dobře osušíme. Vyrovnáme na pekáček a potřeme rozpuštěným máslem. Osolíme, opepříme a dáme péci do trouby. Smetanu přivedeme do varu a přid ... …více»

Žampióny na řecký způsob

Žampióny na řecký způsob
18. 05. 2008 Houbová jídla +++-______
Příprava receptu Žampióny na řecký způsob : Omyté žampiony pokrájíme na větší kusy a vybělíme ve vroucí osolené vodě po dobu 5 minut. Víno, vodu a koření krátce povaříme. Vyjmeme koření, vývarem zalijeme žampiony a necháme je zálivkou natáhnout ... …více»
 

Žampiony ve vinné těstíčku

Žampiony ve vinné těstíčku
18. 05. 2008 Houbová jídla +++++-____
Příprava receptu Žampiony ve vinné těstíčku : V misce vyšleháme mléka s vejci a bílým vínem. Osolíme a podle potřeby přidáme trochu polohrubou mouku. Vymícháme jemné těstíčko, ve kterém obalíme 500 g očištěných žampiónů. Smažíme na směsi másla a ... …více»

Žampiony jako pařížský řízek

Žampiony jako pařížský řízek
18. 05. 2008 Houbová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Žampiony jako pařížský řízek: V mléce rozšleháme vejce, mouku, sůl a dobře vymícháme těstíčko. Nesmí být příliš husté, po usmažení by bylo tvrdé, řídké zase stéká. Do těstíčka namáčíme na plátky nakrájené žampióny, osolené a zvoln ... …více»

Žampiónový špíz

Žampiónový špíz
18. 05. 2008 Houbová jídla ++-_______
Příprava receptu Žampiónový špíz : Na špejli střídavě napícháme kostky sýra a kostky žampiónů. Špíz obalíme (2x) jako řízek a osmažíme na oleji. ... ... …více»

Žampiony pečené jako minutka

Žampiony pečené jako minutka
18. 05. 2008 Houbová jídla +++_______
Příprava receptu Žampiony pečené jako minutka : Kloboučky žampiónů sloupneme, slabě opepříme, vložíme do rozehřátého tuku s vyšší teplotou a pečeme tak dlouho, až kloboučky začnou růžovět, tj. asi 4 minuty. Upečené žampióny osolíme, popř. pokapeme ... …více»

Žampionový guláš

Žampionový guláš
18. 05. 2008 Houbová jídla +++-______
Příprava receptu Žampionový guláš: Na tuku osmažíme jemně nakrájenou cibuli, přidáme větší část sladké papriky, očištěné na kousky pokrájené žampióny a ostatní koření. Houby dusíme doměkka. Potom zaprášíme šťávu moukou, popřípadě rozře ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !