Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 25.02. 2025
Dnes má svátek Liliana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sladký krém z tofu

Sladký krém z tofu
5. 05. 2008 Sýrová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Sladký krém z tofu: Tofu rozmixujeme s trochou mléka, přidáme banán, jablko, broskve, vanilkový cukr a všechno rozmixujeme do hladka. Podle chuti přisladíme medem či cukrem. Podáváme vychlazené a ozdobené kousky ovoce. . ... …více»

Palačinky plněné špenátem a riccotou

Palačinky plněné špenátem a riccotou
5. 05. 2008 Zeleninová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Palačinky plněné špenátem a riccotou : 1. V hlubší míse smícháme mouku, sůl, vejce a mléko. Ruční metlou zlehka prošleháme na řídké těsto. Necháme čtvrt hodiny stát. 2. V pánvi rozpálíme asi lžíci oleje. Potom vlijeme trochu těsta, na ... …více»

Vaječná omeleta s opečeným chlebem

Vaječná omeleta s opečeným chlebem
5. 05. 2008 Vaječná jídla ++++++++++
Příprava receptu Vaječná omeleta s opečeným chlebem: Chleba nakrájíme na kostky, na rozškvařené slanině osmahneme . Vejce rozkvedláme s mlékem, solí a pažitkou, vlijeme na chléb a necháme ztuhnout jako omeletu. Neobracíme a před podáváním zdobíme kečupe ... …více»

Zapékaný chřest

Zapékaný chřest
5. 05. 2008 Zeleninová jídla +_________
Příprava receptu Zapékaný chřest: Chřest uvaříme v horké slané vodě. Z másla uděláme světlou jíšku, zalijeme mlékem a trochou vody z chřestu, povaříme, přidáme sůl, pepř. Chřest nakrájíme na kolečka, dáme do vymazané mísi(pekáče), zal ... …více»

Houbový košíček

Houbový košíček
5. 05. 2008 Houbová jídla ++++______
Příprava receptu Houbový košíček : Listovým těstem vyložíme kulatou pečící misku. Poté nadrobno nakrájíme slaninu, klouboučky hub a na kolečka nakrájený pórek. Vše promícháme a nasypeme do misky s listovým těstem, které jsme před tím . ... …více»
 

Perkelt z fazolových lusků

Perkelt z fazolových lusků
5. 05. 2008 Luštěninová jídla ++++______
Příprava receptu Perkelt z fazolových lusků: Fazolové lusky předvaříme v osolené vodě, cibuli nadrobno nakrájíme, orestujeme na oleji, přidáme papriku a koření. Potom promícháme a přilijeme fazole i s vodou, ve které se vařily. Vaříme tak dlouh ... …více»

Tatarský biftek z hub

Tatarský biftek z hub
5. 05. 2008 Houbová jídla ++++++____
Příprava receptu Tatarský biftek z hub: Houby očistíme a pomeleme je na masovém mlýnku. Na pánvi rozehřejeme olej, přidáme pomleté houby, osolíme a za stálého míchání dusíme, abychom odpařili přebytečnou vodu. Dušené houby podle chuti okoře ... …více»

Paprikové fazole se smetanou

Paprikové fazole se smetanou
5. 05. 2008 Luštěninová jídla ++________
Příprava receptu Paprikové fazole se smetanou: Fazole namočíme do studené vody a druhý den je uvaříme doměkka. Na másle zpěníme na kostičky nakrájenou cibulku, přidáme papriku, mouku a smažíme asi 2 minuty. Pak zalijeme trochou vody, necháme 15 mi ... …více»

Zeleninové špízy

Zeleninové špízy
5. 05. 2008 Zeleninová jídla +++++-____
Příprava receptu Zeleninové špízy: Všechnu zeleninou očistíme, omyjeme, cuketu a cibuli nakrájíme na kolečka, mrkve vytáhneme z plechovky a necháme okapat. Zeleninu střídavě napichujeme na ostrou špejli. Občas mezi zeleninu vložíme mal ... …více»

Pórek na víně

Pórek na víně
5. 05. 2008 Zeleninová jídla ++++++-___
Příprava receptu Pórek na víně: Utřený česnek a rozkrojený pórek podusíme asi 15 minut na másle. Přilijeme víno, osolíme, opepříme a vaříme doměkka. Dochutíme octem, pórek dáme na talíř, polijeme omáčkou a posypeme petrželkou. ... ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !