Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 26.02. 2025
Dnes má svátek Dorota
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pěkné ostré špagety

Pěkné ostré špagety
2. 05. 2008 Těstovinová jídla +++++++++_
Příprava receptu Pěkné ostré špagety: Špagety uvaříme v osolené vodě. Mezitím rozpálíme pánev, vlijeme olivový olej, přidáme chilli papričky i kapary a opékáme je, dokud nejsou křupavé. Nakonec přidáme citronovou kůru a česnek a opékáme ... …více»

Těstoviny na kari

Těstoviny na kari
2. 05. 2008 Těstovinová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Těstoviny na kari: Těstoviny uvaříme "al dente" podle návodu na obalu. Do vody vhodíme trochu soli a lžičku oleje, aby se nám během vaření a po scezení neslepily. Cibuli oloupeme a zelí zbavíme oschlých li ... …více»

Žampionové zapečenky

Žampionové zapečenky
2. 05. 2008 Houbová jídla +++++_____
Příprava receptu Žampionové zapečenky: Na másle osmahneme cibulku, přidáme na kostičky žampióny, posolíme, pokmínujeme a podusíme doměkka. Veku nakrájíme na plátky, na ně lžičkou naneseme houbovou směs, posypeme sýrem a zapečeme ... ... …více»

Kapusta po italsku

Kapusta po italsku
2. 05. 2008 Rýžová jídla ++++++____
Příprava receptu Kapusta po italsku: Postup: Očištěnou kapustu uvaříme v osolené vodě a necháme vychladnout. Ve vodě z kapusty uvaříme rýži. Větší část kapusty rozebereme, listy rozložíme na dno vymaštěného pekáče a pokryjeme rýží. Na n ... …více»

Hříbky pečené v troubě

Hříbky pečené v troubě
2. 05. 2008 Houbová jídla +_________
Příprava receptu Hříbky pečené v troubě: Postup: Kloboučky větších hříbků očistíme, omyjeme a osušíme. Potom je osolíme, opepříme, namočíme v oleji a obalíme ve strouhance, do které jsme přidali sekanou petrželku a utřený česnek. Do pekáčku ... …více»
 

Fazolové lusky dušené s rajčaty

Fazolové lusky dušené s rajčaty
2. 05. 2008 Zeleninová jídla ++++++-___
Příprava receptu Fazolové lusky dušené s rajčaty: Postup: Fazolovým luskům odřízneme obě špičky lusků a odstraníme vlákna, potom je omyjeme a uvaříme v osolené vodě. Scedíme je a necháme okapat. Na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme olo ... …více»

Bramborové nudle

Bramborové nudle
2. 05. 2008 Bramborová jídla +++_______
Příprava receptu Bramborové nudle: Postup: Brambory oloupejte, pokrájejte na kostičky a vařte je 10 minut ve vodě, dokud se řádně neprovaří. Nechte je okapat a rozmačkejte na hladkou kaši. Do ní pak přidejte vejce, mouku a mléko. Podl ... …více»

Brambory po římsku

Brambory po římsku
2. 05. 2008 Bramborová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Brambory po římsku: Postup: Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme, necháme vychladnout a nakrájíme na tenké plátky. Na sádle osmahneme drobně nakrájený česnek, potom přidáme nakrájenou libovolnou anglickou slaninu, oloup ... …více»

Čína z brokolice a mrkve

Čína z brokolice a mrkve
1. 05. 2008 Zeleninová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Čína z brokolice a mrkve: Ve woku rozpálíme olivový olej, přidáme pokrájenou cibuli, jemně usekaný česnek a trochu kari pasty. Nejprve lehce osmahneme, poté asi 3 minuty podusíme. Postupně přidáme na kostičky nakrájenou mrkev, ... …více»

Vinné listy s rýží (dolmades)

Vinné listy s rýží (dolmades)
1. 05. 2008 Rýžová jídla ++++______
Příprava receptu Vinné listy s rýží (dolmades): Čerstvé listy ponoříme asi na minutu do vroucí osolené vody, vyndáme a osušíme (nakládané omyjeme v teplé vodě). Do misky vložíme rýži, nasekanou cibuli, kopr, mátu, petržel, nasekané rozinky a piniov ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !