Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 04.03. 2025
Dnes má svátek Stela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kukuřičné placky se salsou a sýrem

Kukuřičné placky se salsou a sýrem
27. 02. 2008 Zeleninová jídla +_________
Příprava receptu Kukuřičné placky se salsou a sýrem: Na salsu smícháme najemno pokrájená rajčata a kečup. Do mísy prosijeme mouku, vmícháme prášek do pečiva, vejce, mléko a vše důkladně promícháme na hladkou kaši. Postupně do ní vmícháme kukuřici, sýr a ... …více»

Nakládaný hermelín jemně kořeněný

Nakládaný hermelín jemně kořeněný
27. 02. 2008 Sýrová jídla ++++++____
Příprava receptu Nakládaný hermelín jemně kořeněný: Tymián, rozmarýn, jalovec, černý pepř a papričky rozdrťte a smíchejte s paprikou a rozdělte na devět dílků. Hermelíny rozkrojte na polovinu. Na dno sklenice (sklenice by měla být tak široká, jako ... ... …více»

Tofu jako svíčková

Tofu jako svíčková
27. 02. 2008 Sýrová jídla +_________
Příprava receptu Tofu jako svíčková: Na oleji osmahneme dosklovita jemně nakrájenou cibuli, plátek šunky, osolíme, přidáme ostatní koření a na plátky nakrájené tofu. Podlijeme vodou a asi 10 minut dusíme. Vše necháme v chladu odležet .. ... …více»

Fatayer sabanech (špenátové taštičky)

Fatayer sabanech (špenátové taštičky)
27. 02. 2008 Těstovinová jídla ++++++____
Příprava receptu Fatayer sabanech (špenátové taštičky): Namočte sušené droždí do 250 ml vlažné vody, nechejte odstát asi 5 minut. Sůl a mouku dejte do velké mísy a promíchejte. Uprostřed udělejte důlek, přidejte do směsi droždí ještě olivový olej a pak pos ... …více»

Fenykl zapékaný s mozzarellou

Fenykl zapékaný s mozzarellou
27. 02. 2008 Zeleninová jídla ++++++++++
Příprava receptu Fenykl zapékaný s mozzarellou: Rajčata spaříme, sloupneme a nakrájíme na kousky. Oloupanou cibuli a česnek nadrobno nasekáme. Ve velké nádobě rozehřejeme 2 lžíce oleje a necháme zesklovatět cibuli s česnekem. Přimícháme rajčata a p ... …více»
 

Prosná kaše

Prosná kaše
27. 02. 2008 Luštěninová jídla +++_______
Příprava receptu Prosná kaše: Proso přebereme a dvakrát vypereme v horké vodě. Pak ho scedíme a za stálého míchání uvaříme v mléce, trošku osolíme. Hotovou kaši promícháme se švestkami a posypeme nastrouhaným perníkem, cukrem a ... …více»

Hlíva ústřičná pečená se sójovou omáčkou

Hlíva ústřičná pečená se sójovou omáčkou
27. 02. 2008 Houbová jídla ++++++++__
Příprava receptu Hlíva ústřičná pečená se sójovou omáčkou: Houby pokrájíme a několik minut osmahneme na oleji. Občas zamícháme. Ke konci přípravy přidáme kmín a přilijeme sójovou omáčkou. Pokrm chutná skvěle studený i teplý. Vynikající příloha k většině pokr ... …více»

Bramborové placičky se škvarky

Bramborové placičky se škvarky
27. 02. 2008 Bramborová jídla ++++++-___
Příprava receptu Bramborové placičky se škvarky: Brambory ve slupce uvaříme doměkka, teplé je oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle. Osolíme, přidáme vejce, mouku a jemně nasekané škvarky. Vypracujeme v tužší těsto. Z těsta vyválíme plát a vykr ... …více»

Celerové řapíky v těstíčku

Celerové řapíky v těstíčku
27. 02. 2008 Zeleninová jídla +++-______
Příprava receptu Celerové řapíky v těstíčku: Připravíme řídké těstíčko z mouky, mléka, vajec a špetky soli. V něm obalíme 10 cm dlouhé řapíky celeru a pak je vložíme do rozpáleného oleje. Podáváme s bramborovou kaší. ... ... …více»

Kroupový kočičák

Kroupový kočičák
27. 02. 2008 Luštěninová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Kroupový kočičák: Odděleně uvaříme kroupy a hrách. Kroupy vaříme se lžičkou tuku, aby se při vaření nepřipalovaly. Hrách vaříme s trochou majoránky. Uvařené kroupy a hrách smícháme, omastíme zbytkem sádla a upravíme na ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !