Vložil: | Miney777 |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Kroupový kočičák:
150 g krup
| 200 g přebraného a den předem namočeného hrachu
| sůl
| trochu majoránky
| 60 g sádla
| 80 g škvarků
Postup přípravy receptu Kroupový kočičák:
Odděleně uvaříme kroupy a hrách. Kroupy vaříme se lžičkou tuku, aby se při vaření nepřipalovaly. Hrách vaříme s trochou majoránky. Uvařené kroupy a hrách smícháme, omastíme zbytkem sádla a upravíme na talíř. Povrch směsi posypeme nadrobno pokrájenými škvarkami.
Podáváme se zelným salátem nebo se sladkokyselou okurkou.
Fotky receptu Kroupový kočičák:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!