Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 04.03. 2025
Dnes má svátek Stela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cuketový guláš se smetanou

Cuketový guláš se smetanou
27. 02. 2008 Zeleninová jídla ++++++____
Příprava receptu Cuketový guláš se smetanou: Na tuku orestujeme cibuli dozlatova společně s pokrájenou cuketou na kostičky. Přidáme papriku, rajský protlak, třený česnek a zalijeme pivem a vývarem z masoxu. Dusíme 10 minut. Ve smetaně rozšleháme ... …více»

Jogurtové smaženky

Jogurtové smaženky
27. 02. 2008 Zeleninová jídla +++-______
Příprava receptu Jogurtové smaženky: Zeleninu nakrájíme nadrobno. Přidáme strouhaný sýr, vejce, koření a dobře promícháme. Ze směsi tvoříme malé placičky, které zprudka opékáme z obou stran na rozpáleném oleji. Hotové smaženky ... ... …více»

Zapečené brambory se smetanou a paprikou

Zapečené brambory se smetanou a paprikou
27. 02. 2008 Bramborová jídla +++++-____
Příprava receptu Zapečené brambory se smetanou a paprikou: Oloupané brambory uvaříme do poloměkka v osolené vodě, scedíme je, nakrájíme na plátky, rozložíme do pekáčku vymaštěného máslem, zalijeme smetanou, opepříme, osolíme a opaprikujeme. Upečeme doměkka . ... …více»

Zapékaná hlávková čekanka

Zapékaná hlávková čekanka
27. 02. 2008 Zeleninová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Zapékaná hlávková čekanka: Z čekankových hlávek odstraníme vnější listy a vykrojíme košťál. Menší hlávku rozpůlíme, větší rozčtvrtíme. Troubu předehřejeme na 220°C. Oloupaný česnek zpěníme na rozehřátém oleji a vyjmeme. Do uvol ... …více»

Dušené bambusové výhonky

Dušené bambusové výhonky
27. 02. 2008 Zeleninová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Dušené bambusové výhonky: Na rozpáleném oleji zpěníme nakrájenou cibuli a bambusové výhonky, přidáme víno, sójovou omáčku, Glutasol, cukr, mletý zázvor, zalijeme vývarem, promícháme a dusíme. Nakonec zahustíme Solamylem rozmíc ... …více»
 

Marinované cukety

Marinované cukety
27. 02. 2008 Zeleninová jídla +++++_____
Příprava receptu Marinované cukety: Cuketu nakrájíme na tenká kolečka. Ve velkém hrnci rozpálíme olivový olej a v několika várkách na něm osmažíme cuketu tak, aby byla po okrajích měkká a osmažená dozlatova. Pak cuketu přesypeme do mísy ... …více»

Fazole na smetaně

Fazole na smetaně
27. 02. 2008 Luštěninová jídla ++++++++++
Příprava receptu Fazole na smetaně: Fazole zalijeme vodou a necháme přes noc namočené. Fazole scedíme, vaříme v 1 l osolené vody s trochou pepře do změknutí. Hladkou mouku rozšleháme se smetanou a zahustíme. Za stálého míchání necháme p ... …více»

Ztracená česneková vejce

Ztracená česneková vejce
27. 02. 2008 Vaječná jídla ++++++____
Příprava receptu Ztracená česneková vejce: Česnek utřeme se solí a rozprostřeme na talířky. Do kastrůlku dáme vodu, osolíme, okyselíme a uvedeme do varu. Vejce rozklepneme do naběračky a opatrně vlijeme do vody. Povaříme 4 minuty, pak je vyjme ... …více»

Dušené žampióny s bambusem

Dušené žampióny s bambusem
27. 02. 2008 Houbová jídla ++++++++__
Příprava receptu Dušené žampióny s bambusem: Na rozpáleném oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené žampióny, promícháme a prudce opečeme. Pak přidáme nakrájené bambusové výhonky, cukr, pepř, sójovou omáčku, víno, osolíme, zalijeme výv ... …více»

Rychlé brynzové knedlíčky

Rychlé brynzové knedlíčky
27. 02. 2008 Sýrová jídla +++++_____
Příprava receptu Rychlé brynzové knedlíčky: Brynzu rozmícháme s vajíčkem a žloutkem, přidáváme krupici (lepší je hrubá špaldová mouka) tak, aby vzniklo těsto ne příliš tuhé, z kterého můžeme tvořit knedlíčky. Knedlíčky házíme do vařící osolené ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !