Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 06.07. 2025
Dnes má svátek Jan Hus
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Slezské knedle

Slezské knedle
19. 06. 2008 Bramborová jídla ++++______
Příprava receptu Slezské knedle: Uvařené brambory prolisujeme, smícháme se škrobem, osolíme a vypracujeme těsto. V případě potřeby přidáme trochu vody. Kulaté knedlíčky o průměru 3 cm, vaříme v osolené vodě. Až vyplavou, ak ještě ... ... …více»

Bramborové placky na pekáči

Bramborové placky na pekáči
19. 06. 2008 Bramborová jídla +++++++++_
Příprava receptu Bramborové placky na pekáči: Syrové brambory natřeme, necháme okapat, přidáme sůl, mouku, pepř a nasekanou na sádle osmaženou cibuli. Promícháme a rozetřeme na pomaštěný pekáč. Pokapeme sádlem a pečeme v horké troubě, ... ... ... …více»

Bramborové mističky

Bramborové mističky
18. 06. 2008 Bramborová jídla ++++______
Příprava receptu Bramborové mističky: Syrové brambory důkladně omyjeme a rozpůlíme. Půlky trochu vydlabeme lžičkou (nemusíme moc), aby vznikla mistička. V misce smícháme balkánský sýr a na kostičky nakrájenou anglickou slaninu. Touto směs ... …více»

Křupavé nové brambůrky

Křupavé nové brambůrky
18. 06. 2008 Bramborová jídla +++++++-__
Příprava receptu Křupavé nové brambůrky: 1. Zapněte troubu na 200°C, horkovzdušnou na 180°C. Očištěné brambory deset minut povařte v horké vodě. 2. Slité a osušené brambory naklaďte na plech vyložený pečicím papíre ... ... …více»

Nové brambory s máslem a tvarohem s pažitkou

Nové brambory s máslem a tvarohem s pažitkou
18. 06. 2008 Bramborová jídla +++++_____
Příprava receptu Nové brambory s máslem a tvarohem s pažitkou: Omyté brambory povařte dvanáct až patnáct minut tak, aby zůstaly ještě trochu pevné. Tvaroh utřete s trochou soli a sekanou pažitkou a servírujte s bramborami. Máslo podávejte zvlášť. Variace Bram ... …více»
 

Indické bramborové kari s kopřivami

Indické bramborové kari s kopřivami
18. 06. 2008 Bramborová jídla +++_______
Příprava receptu Indické bramborové kari s kopřivami: Brambory vložte do osolené vody a na mírném plameni povařte asi dvacet minut. Sceďte a osmahněte na rozehřátém oleji spolu s chilli a kurkumou, solí, nakrájenými kopřivami a nasekanou chilli papričkou ... …více»

Sejkory s houbami

Sejkory s houbami
17. 06. 2008 Bramborová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Sejkory s houbami: Brambory oloupejte, omyjte a nahrubo nastrouhejte do mísy. Přidejte prolisovaný česnek, mouku, vejce, majoránku, pepř, sůl a dobře promíchejte. Na pánvi ve vyšší vrstvě rozpáleného oleje pečte dozlato ... …více»

Zapečené brambory s kokosem

Zapečené brambory s kokosem
17. 06. 2008 Bramborová jídla ++++++____
Příprava receptu Zapečené brambory s kokosem: Oloupané brambory nakrájejte na tenké plátky. Sušený bujón rozmíchejte ve 150 ml teplé vody, přidejte kokosové mléko a jablečnou šťávu. Poté přimíchejte bylinky, strouhaný muškátový oříšek a utřený če ... …více»

Brambory Kanada

Brambory Kanada
16. 06. 2008 Bramborová jídla ++++++-___
Příprava receptu Brambory Kanada: Uvařené brambory částečně „rozšťoucháme“, osolíme. Žampióny (1 balení na tácku) nakrájíme na plátky, pokapeme šťávou z 1/2 citronu a na másle podusíme doměkka. Zalijeme šlehačkou a odstavíme. Do másl ... …více»

Zapékané strouhané brambory

Zapékané strouhané brambory
16. 06. 2008 Bramborová jídla +++++++++_
Příprava receptu Zapékané strouhané brambory: Uvařené brambory nastrouháme na hrubém struhadle, stejné množství nastrouháme i tvrdého sýra. Smícháme, osolíme a dáme do máslem vymazané zapékací misky. Pečeme v troubě asi 30 minut. ... ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !