Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 06.07. 2025
Dnes má svátek Jan Hus
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Halušky s mrkví

Halušky s mrkví
16. 06. 2008 Bramborová jídla ++++++____
Příprava receptu Halušky s mrkví: Syrové brambory oloupeme, nastrouháme, osolíme a přidáme tolik hladké mouky, aby vzniklo polotuhé těsto. Lžičkou nabíráme a vhazujeme kousky těsta do vařící osolené vody. Uvařené halušky omastíme a sm ... …více»

Brambory po židovsku

Brambory po židovsku
16. 06. 2008 Bramborová jídla ++-_______
Příprava receptu Brambory po židovsku: Nakrájíme na plátky 8 syrových brambor. Na vymazaném plechu je osolíme, posypeme kmínem a ve vyhřáté troubě upečeme. Ještě teplé potíráme marinádou. Do hrnečku nalijeme na dva prsty oleje, nasypeme hr ... …více»

Mřížový koláč se švestkami

Mřížový koláč se švestkami
14. 06. 2008 Bramborová jídla ++++++++__
Příprava receptu Mřížový koláč se švestkami : Vařené brambory nastrouháme, přidáme mouku, cukr, tuk, vejce, prášek do pečiva a špetku soli a vypracujeme těsto, které rozválíme na pomoučeném válu na plát. Okraje plátu odřízneme a vyválíme z nich v ... …více»

Bramborové lokše

Bramborové lokše
14. 06. 2008 Bramborová jídla ++++++++++
Příprava receptu Bramborové lokše: Brambory uvaříme ve slupce, po vychladnutí je oloupeme a nastrouháme nebo prolisujeme. Přidáme mouku, sůl a vejce a zpracujeme těsto, které rozdělíme na kousky. Každý rozvalíme na tenkou placku a ope ... …více»

Švarkové placky s brambory

Švarkové placky s brambory
14. 06. 2008 Bramborová jídla +_________
Příprava receptu Švarkové placky s brambory: Den předem uvaříme brambory. Škvarky podle potřeby překrájíme na menší kostičky a v sádle nahřejeme. Zpracováváme-li těsto hnětacími háky, začneme od tekutých ingrediencí - mléko, vejce, sůl, nastrouh ... …více»
 

Halušky se zelím a špekem

Halušky se zelím a špekem
14. 06. 2008 Bramborová jídla ++++++____
Příprava receptu Halušky se zelím a špekem: K nahrubo strouhaným bramborám přidáme všechno ostatní. Těsto by se mělo oddělovat od mísy. Je-li řidší, zahustíme hrubou moukou, příliš husté ředíme mlékem. Velký hrnec dost slané vody přivedeme k v ... …více»

Šulánky na tři způsoby

Šulánky na tři způsoby
13. 06. 2008 Bramborová jídla +++_______
Příprava receptu Šulánky na tři způsoby: Brambory po vychladnutí nastrouháme nebo prolisujeme, smícháme na vále s moukou, solí, krupicí a vejcem. Vypracujeme v hladké těsto, které nemá být příliš tuhé. Připravíme si velký hrnec naplněný do p ... …více»

Prima sekaná bez masa

Prima sekaná bez masa
12. 06. 2008 Bramborová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Prima sekaná bez masa: Sójový granulát a ovesné vločky namočíme na noc do vody nebo ještě lépe do vývaru z masoxu. Ráno umeleme s česnekem, cibulí, brambory a mrkví uvařenou do poloměkka. Přidáme koření, vejce, nakrájený pó ... …více»

Bramborové medailonky s pařeným sýrem

Bramborové medailonky s pařeným sýrem
12. 06. 2008 Bramborová jídla +++++_____
Příprava receptu Bramborové medailonky s pařeným sýrem : Brambory omyjeme (neloupeme) a celé upečeme v maximálně rozehřáté troubě doměkka. Počítáme s 40-60 minutami podle velikosti brambor. Poté je oloupeme, rozmačkáme, zalijeme mlékem - z celkového množstv ... …více»

Brambory zapečené s cuketami

Brambory zapečené s cuketami
12. 06. 2008 Bramborová jídla ++++++____
Příprava receptu Brambory zapečené s cuketami: Cukety omyjeme, nakrájíme na kolečka, osolíme a necháme chvíli odležet. Pak je osušíme a na rozehřátém oleji je v rendlíku opečeme. Opečené vyjmeme, odrhnuté neloupané brambory nakrájíme na tenké plát ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !