Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Žampiony s bylinkovou omáčkou

Žampiony s bylinkovou omáčkou
11. 11. 2007 Houbová jídla +++++_____
Příprava receptu Žampiony s bylinkovou omáčkou: Brambory oloupeme, omyjeme a podélně rozčtvrtíme. Slaninu nakrájíme na proužky. Žampiony očistíme a přepůlíme. V pánvi vypečeme slaninu a odložíme ji stranou. K výpeku dáme rozehřát olej a přidáme nak ... …více»

Žampiony plněné brynzou

Žampiony plněné brynzou
11. 11. 2007 Houbová jídla ++++______
Příprava receptu Žampiony plněné brynzou: Žampiony očistíme a vykrojíme nožičky. Na oleji zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme drobně pokrájené nožky a podusíme. Směs necháme vychladnout, přidáme brynzu, osolíme, opepříme. Půlku kloboučků ... …více»

Žampiony plněné nivou

Žampiony plněné nivou
11. 11. 2007 Houbová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Žampiony plněné nivou: Žampiony očistíme a vydloubneme jim nožičku. Cibuli pokrájíme nadrobno, stejně jako nožičky žampionů a nivu. Směs promícháme a plníme jí kloboučky žampionů. Povrch lehce posypeme strouhankou. Zapékáme ... …více»

Zapékané houbové topinky

Zapékané houbové topinky
11. 11. 2007 Houbová jídla +++++++___
Příprava receptu Zapékané houbové topinky: Očistěné, na kousky nakrájené houby podlijeme studenou vodou a necháme vydusit. Do hub přidáme sůl, kmín, pepř, najemno nakrájenou cibuli, sádlo. Necháme krátce prohřát. Do směsi přidáme rozšlehaná ve ... …více»

Žampionové palačinky

Žampionové palačinky
11. 11. 2007 Houbová jídla +++++-____
Příprava receptu Žampionové palačinky: Z vajec, mléka a hladké mouky uděláme palačinkové těsto, které okořeníme a zároveň osolíme Vegetou. Množství ingrediencí záměrně neuvádím, to ať si každý udělá těsta, kolik potřebuje. Žampiony oloupem ... …více»
 

Zapečené houbové tajemství

Zapečené houbové tajemství
11. 11. 2007 Houbová jídla +++++_____
Příprava receptu Zapečené houbové tajemství: Na sádle zpěníme nahrubo nakrájenou cibuli, přidáme houby a kmín a cca 15 minut dusíme. Přidáme nakrájené hlávkové zeli, sojovou omáčku a osolíme. Dusíme dalších cca 10-15 min. Poté přidáme balkánský ... …více»

Zapečené houbové rizoto

Zapečené houbové rizoto
11. 11. 2007 Houbová jídla +++++_____
Příprava receptu Zapečené houbové rizoto: Na oleji zpěníme cibuli, přidáme očištěné a nakrájené houby, osolíme, posypeme drceným kmínem a dusíme doměkka. Rýži za syrova prudce opečeme na oleji (já to dělám přímo ve skleněné zapékací míse), p ... …více»

Houbová specialita

Houbová specialita
11. 11. 2007 Houbová jídla +_________
Příprava receptu Houbová specialita : Z hřibů opatrně vyřízneme nožky tak, aby ve spodní části jejich klobouků vznikla prohlubeň. Nožky hříbků rozetřeme s česnekem, přidáme vejce, sýr, majoránku a oregano, osolit a opepřit. Veku nebo ... ... …více»

Špenátové noky s houbami

Špenátové noky s houbami
10. 11. 2007 Houbová jídla ++++++++++
Příprava receptu Špenátové noky s houbami: V pánvi na másle osmažíme šalotku. Pak přidáme česnek a houby. Osolíme, opepříme a asi 4 minuty za stálého míchání opékáme. Přilijeme víno a počkáme až se většna odpaří. Stáhneme plamen, přidáme smet ... …více»

Houbový guláš se špenátovými nočky

Houbový guláš se špenátovými nočky
10. 11. 2007 Houbová jídla ++++-_____
Příprava receptu Houbový guláš se špenátovými nočky: Houby očistíme a nahrubo rozkrájíme. Cibuli naopak nasekáme velice jemně a začneme ji smažit na rozpáleném oleji. Přidáme rozkrájenou papriku, potom rajče a nakonec vše posypeme mletou paprikou. Zalij ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !