Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Žampióny zadělávané po francouzsku

Žampióny zadělávané po francouzsku
13. 11. 2007 Houbová jídla +++++++___
Příprava receptu Žampióny zadělávané po francouzsku: Žampióny nakrájíme na plátky, pokapeme citrónovou šťávou, osolíme a na rozehřátém másle udusíme doměkka. Připravenou omáčku zjemníme smetanou, pak do ní přidáme udušené žampióny, jemné rozsekanou petr ... …více»

Perkelt z hub

Perkelt z hub
13. 11. 2007 Houbová jídla ++++______
Příprava receptu Perkelt z hub: Houby nakrájíme na silnější nudle. V kastrole rozškvaříme na kostičky nakrájenou slaninu, přidáme k ní nadrobno nakrájenou cibuli, trochu ji zpěníme do ní pak vložíme nakrájené houby a krátce podu ... ... …více»

Žampióny pečené jako minutka

Žampióny pečené jako minutka
13. 11. 2007 Houbová jídla +++++++___
Příprava receptu Žampióny pečené jako minutka: Kloboučky žampiónů sloupneme, slabě opepříme, vložíme do rozehřátého tuku s vyšší teplotou a pečeme tak dlouho, až kloboučky začnou růžovět, tj. asi 4 minuty. Upečené žampióny osolíme, popř. pokap ... ... …více»

Houby pečené jako ledvinky

Houby pečené jako ledvinky
13. 11. 2007 Houbová jídla +++++-____
Příprava receptu Houby pečené jako ledvinky: Oloupané klobouky masáků nakrájíme na plátky asi 6 mm tlusté posypeme kmínem a rychle je opečeme v rozehřátém tuku s vyšší teplotou do růžova. Pak je podle chuti osolíme, opepříme, upravíme na misku a ... …více»

Houbový šašlik

Houbový šašlik
13. 11. 2007 Houbová jídla ++++++____
Příprava receptu Houbový šašlik: Kloboučky hub očistíme. Žampiónové kloboučky navíc ještě sloupneme. Rohlíky nakrájíme na plátky tlusté asi 3/4 cm. Játra nakrájíme na plátky tlusté asi 1/2 cm, ve stejné velikosti plátků rohlíků a ... ... …více»
 

Houby pečené na plotně nebo v přírodě

Houby pečené na plotně nebo v přírodě
13. 11. 2007 Houbová jídla ++++-_____
Příprava receptu Houby pečené na plotně nebo v přírodě: Očištěné klobouky hub osolíme, posypeme čerstvé umletým kmínem a na okraji plotny pečeme po obou stranách, až zhnědnou. Mohou se také péci v pánvi na rozehřátém oleji s vyšší teplotou. V přírodě se pe ... …více»

Žampióny smažené s mandlemi

Žampióny smažené s mandlemi
13. 11. 2007 Houbová jídla +++_______
Příprava receptu Žampióny smažené s mandlemi: (Nemáme-li čerstvé žampióny, můžeme použít žampióny sterilované.) Čerstvé žampiónové kloboučky sloupneme, dáme je do misky, trochu osolíme, pokapeme citrónovou šťávou a olejem a necháme je v chlad ... …více»

Houby vařené s vejci po staročesku

Houby vařené s vejci po staročesku
13. 11. 2007 Houbová jídla +++++-____
Příprava receptu Houby vařené s vejci po staročesku: Houby rozkrojíme, menší ponecháme vcelku a v vodě je asi 15 až 20 minut vaříme. Uvařené houby scedíme a nadrobno pokrájíme (vývar z hub použijeme k přípravě polévky nebo omáčky). Slaninu nakrájíme ... ... …více»

Houbový hrnec s luštěninami

Houbový hrnec s luštěninami
13. 11. 2007 Houbová jídla ++++-_____
Příprava receptu Houbový hrnec s luštěninami: Luštěniny se namočí. Houby se nakrájejí na jemné kousky, cibule na jemné kostičky. Špek se orestuje na oleji do světlehnědé barvy, cibule do sklovitosti, přidají se houby a krátce se podusí. Potom ... ... …více»

Pečené václavky

Pečené václavky
13. 11. 2007 Houbová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Pečené václavky: Václavky se omyjí a 3 až5 minut povaří ve vodě. Voda se slije a houby se nechají na sítu odkapat. Šunka a cibule se nakrájí na proužky a krátce se osmáhne.Z václavek se použijí jenom klobouky. Jen ... ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !