Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Lev - velký roční horoskop na rok 2025Lev - velký roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 20.07. 2025
Dnes má svátek Ilja
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Fazolové placky

Fazolové placky
7. 05. 2008 Luštěninová jídla ++++++++++
Příprava receptu Fazolové placky: Předem namočené a uvařené fazole propasírujeme přes síto nebo semeleme. Přidáme na másle osmaženou cibuli se slaninou, vejce, trochu strouhanky, sůl, pepř a utřený česnek. Promícháme a ze směsi formuj ... …více»

Placky plněné čočkou

Placky plněné čočkou
7. 05. 2008 Luštěninová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Placky plněné čočkou: Vypracujte těsto z polohrubé mouky, soli a vody. Zabalte do folie a nechte rozležet. Uvařte hodně doměkka čočku, osolte ji, přidejte špetku chilli a lžičku kořenicí směsi meat másala a promíchejte. Z ... …více»

Žluté cizrnové placičky

Žluté cizrnové placičky
7. 05. 2008 Luštěninová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Žluté cizrnové placičky: Nejdříve rozmixujeme cizrnu bez nálevu a dáme ji do mísy. Přidáme k ní jemně nakrájenou bílou cibuli, vejce, mletou kurkumu, prolisovaný česnek a majoránku. Směs dobře promícháme a osolíme. Zdá-li se ... …více»

Fazole v rajčatové omáčce

Fazole v rajčatové omáčce
6. 05. 2008 Luštěninová jídla +++++++___
Příprava receptu Fazole v rajčatové omáčce: Suché fazole přebereme, propláchneme a namočíme přes noc do studené vody. Vaříme je doměkka ve vodě, v níž byly namočeny. Uděláme světlou jíšku z másla a mouky, přidáme do ní strouhanou cibuli, chvíli ... …více»

Hrách se škvarky

Hrách se škvarky
6. 05. 2008 Luštěninová jídla +++_______
Příprava receptu Hrách se škvarky: Suchý hrách přebereme, propláchneme a namočíme přes noc do studené vody. V této vodě pak vaříme hrách doměkka, ale dáme pozor, aby se nerozvařil. Solíme před dovařením. Pak hrách přecedíme, dáme na mí ... …více»
 

Hrachová kaše s vejcem

Hrachová kaše s vejcem
5. 05. 2008 Luštěninová jídla +++-______
Příprava receptu Hrachová kaše s vejcem: Hrách pečlivě přebereme, opereme a necháme ho nejlépe přes noc namočený v dostatečném množství studené vody. Druhý den vodu slijeme a hrách necháme na sítku alespoň dvacet minut okapat. Cibuli oloupem ... …více»

Perkelt z fazolových lusků

Perkelt z fazolových lusků
5. 05. 2008 Luštěninová jídla ++++______
Příprava receptu Perkelt z fazolových lusků: Fazolové lusky předvaříme v osolené vodě, cibuli nadrobno nakrájíme, orestujeme na oleji, přidáme papriku a koření. Potom promícháme a přilijeme fazole i s vodou, ve které se vařily. Vaříme tak dlouh ... …více»

Paprikové fazole se smetanou

Paprikové fazole se smetanou
5. 05. 2008 Luštěninová jídla ++________
Příprava receptu Paprikové fazole se smetanou: Fazole namočíme do studené vody a druhý den je uvaříme doměkka. Na másle zpěníme na kostičky nakrájenou cibulku, přidáme papriku, mouku a smažíme asi 2 minuty. Pak zalijeme trochou vody, necháme 15 mi ... …více»

Čočka s bramborem a kysanou smetanou

Čočka s bramborem a kysanou smetanou
4. 05. 2008 Luštěninová jídla +_________
Příprava receptu Čočka s bramborem a kysanou smetanou: Předvařenou čočku s utřeným česnekem a bobkovým listem uvaříme doměkka. Přidáme uvařené, na kostičky pokrájené brambory a osolíme. Na oleji uděláme z cibule a mouky jíšku, přidáme smetanu, nalijeme k ... …více»

Bleskové fazole po indicku

Bleskové fazole po indicku
3. 05. 2008 Luštěninová jídla ++++++++++
Příprava receptu Bleskové fazole po indicku: Na oleji zpěníme trochu nasekané cibule, přidáme drcená rajčata a konzervované fazole, povaříme, přídáme koření. Podáváme s rýží. ... ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !