Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.11. 2024
Dnes má svátek René
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapečená slanina

fotka Zapečená slanina
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Zapečená slanina:

2 hrsti špenátových lístků  | 4 plátky slaniny  | 4 velká vejce  | 4 # lžíce dvanáctiprocentní smetany  | 50g nastrouhaného sýra typu ementál  |  sůl a pepř na dochucení

Postup přípravy receptu Zapečená slanina:

SPAŘTE ŠPENÁT
Dejte špenátové lístky do cedníku a v dřezu je přelijte vařící vodou, aby zavadly. Důkladně protřeste – špenát tak zbavíte přebytečné vody.
Rozehřejte troubu na 220 °C. Mělkou zapékací misku vyložte plátky slaniny a posypte špenátovými lístky. Osolte a opepřete, na vrch vyklepněte vejce a zakápněte smetanou. Všechno rovnoměrně posypte sýrem a vložte do trouby. Zapékejte osm až deset minut, dokud sýr nezezlátne a vejce neztuhnou. Podávejte s chlebem či bagetou.


Fotky receptu Zapečená slanina:

Zapečená slanina
Zapečená slanina
Zapečená slanina
Zapečená slanina
Fotky vložil: lau 
Hodnocení receptu Zapečená slanina
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles