Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Velký roční horoskop na rok 2026Velký roční horoskop na rok 2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.12. 2025
Dnes má svátek Žaneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zelené lusky s italskou omáčkou

Zelené lusky s italskou omáčkou
5. 05. 2008 Zeleninová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Zelené lusky s italskou omáčkou: Postup: Lusky omyjeme, očistíme a odstraníme stopky. Lusky blanšírujeme asi 3 minuty a poté prudce zchladíme v ledové vodě. Meruňky ponoříme do horké vody, oloupeme, vyjmeme z nich jádra a rozpůlíme ... …více»

Tykev zapečená s parmazánem

Tykev zapečená s parmazánem
5. 05. 2008 Zeleninová jídla ++++______
Příprava receptu Tykev zapečená s parmazánem: Postup: V hrnci rozehřejte olivový olej, přidejte cibuli a česnek a opékejte při nízké teplotě a za občasného míchání, dokud zelenina nezměkne. Přidejte protlak, lístky bazalky a petržele, ochuťte cu ... …více»

Dušený celer s omáčkou

Dušený celer s omáčkou
5. 05. 2008 Zeleninová jídla ++++-_____
Příprava receptu Dušený celer s omáčkou: Oloupaný celer omyjeme, nakrájíme na plátky, dáme na 20 g rozpuštěného másla, podlijeme vařicí vodou a dusíme doměkka. Ze 40 g másla a mouky uděláme světlou jíšku, zalijeme mlékem a necháme pomalu vař ... …více»

Zelenina se zakysanou smetanou

Zelenina se zakysanou smetanou
5. 05. 2008 Zeleninová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Zelenina se zakysanou smetanou: Zeleninu očistíme, nakrájíme a povaříme v osolené vodě se špetkou oleje. Ve smetaně rozmícháme škrobovou moučku, přilijeme k zelenině a mícháme, až začne houstnout. Na závěr posypeme nadrobno nakrájen ... …více»

Pórkové brambory s petrželkou

Pórkové brambory s petrželkou
5. 05. 2008 Zeleninová jídla ++++______
Příprava receptu Pórkové brambory s petrželkou: Pórek a cibuli pokrájíme na kolečka a podusíme na oleji. Poprášíme moukou a podlijeme mlékem, přidáme na kolečka pokrájené brambory, osolíme, opepříme a posypeme petrželkou. Přikryjeme pokličkou a dus ... …více»
 

Salátové omelety

Salátové omelety
5. 05. 2008 Zeleninová jídla ++++______
Příprava receptu Salátové omelety: Na rozpuštěné máslo přidáme očištěnou a nadrobno nakrájenou cibuli, necháme ji zpěnit, přidáme omytý salát, nakrájený na jemné nudličky, osolíme a dusíme doměkka. Žemle nakájíme na plátky, namočíme v ... …více»

Dušený pórek s droždím a vejci

Dušený pórek s droždím a vejci
5. 05. 2008 Zeleninová jídla +++++_____
Příprava receptu Dušený pórek s droždím a vejci: Droždí rozdrobíme na pánev na rozpálený tuk a necháme osmahnout dorůžova. Přidáme dobře očištěný a omytý pór nakrájený na kolečka, osmažíme, podlijeme malým množstvím vody a dusíme doměkka. Potom zali ... …více»

Palačinky plněné špenátem a riccotou

Palačinky plněné špenátem a riccotou
5. 05. 2008 Zeleninová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Palačinky plněné špenátem a riccotou : 1. V hlubší míse smícháme mouku, sůl, vejce a mléko. Ruční metlou zlehka prošleháme na řídké těsto. Necháme čtvrt hodiny stát. 2. V pánvi rozpálíme asi lžíci oleje. Potom vlijeme trochu těsta, na ... …více»

Zapékaný chřest

Zapékaný chřest
5. 05. 2008 Zeleninová jídla +_________
Příprava receptu Zapékaný chřest: Chřest uvaříme v horké slané vodě. Z másla uděláme světlou jíšku, zalijeme mlékem a trochou vody z chřestu, povaříme, přidáme sůl, pepř. Chřest nakrájíme na kolečka, dáme do vymazané mísi(pekáče), zal ... …více»

Zeleninové špízy

Zeleninové špízy
5. 05. 2008 Zeleninová jídla +++++-____
Příprava receptu Zeleninové špízy: Všechnu zeleninou očistíme, omyjeme, cuketu a cibuli nakrájíme na kolečka, mrkve vytáhneme z plechovky a necháme okapat. Zeleninu střídavě napichujeme na ostrou špejli. Občas mezi zeleninu vložíme mal ... …více»
Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !