Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Velký roční horoskop na rok 2026Velký roční horoskop na rok 2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.12. 2025
Dnes má svátek Žaneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Fazolky s mandlovými lupínky

Fazolky s mandlovými lupínky
30. 04. 2008 Zeleninová jídla +++-______
Příprava receptu Fazolky s mandlovými lupínky: Na másle osmahneme fazolky a zalijeme je malým množstvím vody. Ochutíme je Solčankou a podusíme doměkka. Nakonec vmícháme mandlové lupínky a případnou přebytečnou vodu necháme odpařit. Podáváme s vaře ... …více»

Rychlé zeleninové jáhly

Rychlé zeleninové jáhly
30. 04. 2008 Zeleninová jídla +_________
Příprava receptu Rychlé zeleninové jáhly: Jáhly uvaříme podle návodu na obalu. Na oleji osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme zeleninovou směs a chvíli povaříme. Přidáme chladné jáhly, dobře promícháme, ochutíme česnekem, sojovou omáčkou a sek ... …více»

Jáhlové placičky s mrkví

Jáhlové placičky s mrkví
30. 04. 2008 Zeleninová jídla ++++++++++
Příprava receptu Jáhlové placičky s mrkví: Mrkev nastrouháme najemno a smícháme s uvařenými jáhlami, pokrájenou petrželkou, vejci, tymiánem a Solčankou. Směs zahustíme škrobovou moučkou a z hmoty tvoříme placičky, které smažíme po obou stranác ... …více»

Zeleninový terč

Zeleninový terč
29. 04. 2008 Zeleninová jídla ++++++++-_
Příprava receptu Zeleninový terč: Mrkev nákrájíme na plátky, květák rozebereme na růžičky a dáme zavařit do mírně osolené vody na 5 minut. Zeleninu vyjmeme a z vývaru uděláme aspik: namočíme plátkovou želatinu do studené vody a nechám ... …více»

Kadeřávek na smetaně

Kadeřávek na smetaně
29. 04. 2008 Zeleninová jídla +++-______
Příprava receptu Kadeřávek na smetaně : Kadeřávek zbavený žeber omyjeme a umeleme. Drobně pokrájenou cibuli zpěníme na másle, přidáme kadeřávek, sůl, strouhaný muškátový oříšek a dusíme. Po chvilce jej zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme ... …více»
 

Opékané baklažány s jogurtovou omáčkou

Opékané baklažány s jogurtovou omáčkou
29. 04. 2008 Zeleninová jídla ++++______
Příprava receptu Opékané baklažány s jogurtovou omáčkou: Omyté, oloupané baklažány pokrájíme na plátky široké asi 1 cm, osolíme je a necháme chvíli stát. Pak je osušíme, osmažíme po obou stranách na rozehřátém oleji a necháme okapat. Urovnáme je na talířky, ... …více»

Špenát po římsku

Špenát po římsku
29. 04. 2008 Zeleninová jídla +-________
Příprava receptu Špenát po římsku: Přebrané rozinky opláchneme, zalijeme vařící vodou a necháme nabobtnat. Očištěný, dobře opraný špenát dusíme pod pokličkou doměkka na mírném ohni, scedíme a všechnu vodu vymačkáme. Na rozehřátém másle ... …více»

Opékaná rajčata se smetanou

Opékaná rajčata se smetanou
29. 04. 2008 Zeleninová jídla ++++-_____
Příprava receptu Opékaná rajčata se smetanou: Rajčata spaříme vroucí vodou, oloupeme, rozkrojíme příčně na půlky a vložíme je na drobně pokrájenou, na oleji zpěněnou cibuli. Osolíme je a zapékáme 3 minuty, potom je obrátíme, podlijeme smetanou a ... …více»

Červené zelí s jablkem

Červené zelí s jablkem
29. 04. 2008 Zeleninová jídla ++________
Příprava receptu Červené zelí s jablkem: Jemně pokrájené zelí a cibuli osolíme, opepříme, promícháme s cukrem a octem a dusíme v troše vody do změknutí. Když je zelí téměř měkké, přidáme oloupané, na plátky pokrájené jablko a podusíme tak, a ... …více»

Bílé zelí na víně

Bílé zelí na víně
29. 04. 2008 Zeleninová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Bílé zelí na víně: Drobně pokrájenou cibuli zpěníme na tuku, zalijeme trochou vody, přidáme očištěné, drobně pokrájené zelí, kmín, sůl, cukr, podlijeme trochou vody a dusíme téměř doměkka za občasného míchání. Ke konci ... …více»
Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !