Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.12. 2025
Dnes má svátek Žaneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Džuveč ze sójového masa

Džuveč ze sójového masa
6. 02. 2008 Zeleninová jídla ++++++++++
Příprava receptu Džuveč ze sójového masa : Na 1 hodinu namočíme sójové maso asi v 6 dl horké vody se zeleninovým bujónem. Na horkém tuku osmažíme jemně krájenou cibuli do zlatova, přisypeme papriku, mraženou zeleninu, rýži a zamícháme. Pak zal ... …více»

Opečené kedlubny se smetanou

Opečené kedlubny se smetanou
6. 02. 2008 Zeleninová jídla ++++-_____
Příprava receptu Opečené kedlubny se smetanou : Kedlubny oloupeme a nakrájíme ozdobným nožem na plátky asi půl centimetru silné. Opečeme je na másle, osolíme a ochutíme bazalkou, vmícháme kysanou smetanu, přikryjeme poklicí a dáme do trouby péct do ... …více»

Zelná sekaná s rýžovými nudlemi

Zelná sekaná s rýžovými nudlemi
6. 02. 2008 Zeleninová jídla ++++-_____
Příprava receptu Zelná sekaná s rýžovými nudlemi : Zelí si jemně pokrouháme a povaříme. V osolené vodě uvaříme oloupané brambory, scedíme je a pomeleme spolu se zelím a česnekem. Přidáme kostičky slaniny, vejce, dochutíme kořením a zahustíme strouhank ... …více»

Tortillas

Tortillas
6. 02. 2008 Zeleninová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Tortillas: Z mouky, sádla a vlažné vody vypracujeme těsto podobné nudlovému. Rozdělíme ho na dílky, ze kterých vyválíme velmi tenké placky. Kladem je na suchý plech a pečeme v troubě, až se na povrchu nadělají h ... …více»

Gratinovaný lilek s jablky

Gratinovaný lilek s jablky
6. 02. 2008 Zeleninová jídla +++++_____
Příprava receptu Gratinovaný lilek s jablky : Plody lilku podélně rozřízneme a dužninu zčásti vydlabeme. Jablka oloupeme, odstraníme jádřince a rozkrájíme na kostičky stejně jako vydlabanou dužninu z lilku. Pokrájené kostky zalijeme bílým vínem, ... …více»
 

Taštičky plněné zeleninou

Taštičky plněné zeleninou
6. 02. 2008 Zeleninová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Taštičky plněné zeleninou : Nejprve připravíme náplň - papriku a pórek nakrájíme na drobno, smícháme s kukuřicí, vejce a vše prohřejeme v kastrolku. Vyválíme si za mírného podsypání moukou kostku těsta, rádýlkem vytvoříme čtverc ... …více»

Rajčatový koláč s mozzarellou

Rajčatový koláč s mozzarellou
6. 02. 2008 Zeleninová jídla ++++______
Příprava receptu Rajčatový koláč s mozzarellou: Troubu předehřejeme na 220 °C. Formu vymažeme máslem, vyložíme rozváleným těstem a propícháme vidličkou. Těsto 10 minut předpečeme. Rajčata a sýr nakrájíme na kolečka, střídavě jimi vyložíme předpeč ... …více»

Mrkev s máslovou glazurou

Mrkev s máslovou glazurou
5. 02. 2008 Zeleninová jídla +++++_____
Příprava receptu Mrkev s máslovou glazurou: Položte mrkev na prkénko užším koncem doprava (jste-li praváci) a tak čtyři centimetry od špičky řízněte ve 45stupňovém úhlu. Pak mrkev otočte asi o čtvrt otáčky směrem k sobě a krájejte ve stejném úh ... …více»

Zelené fazolky s česnekem a mátou

Zelené fazolky s česnekem a mátou
5. 02. 2008 Zeleninová jídla +++++-____
Příprava receptu Zelené fazolky s česnekem a mátou: Fazolky vsypte do vařící vody a povařte jen pět až šest minut, aby zůstaly křehké. Vlijte na cedník a rychle ochlaďte pod tekoucí studenou vodou – tím si zachovají krásně zelenou barvu. Nechte je dost ... …více»

Bílý chřest

Bílý chřest
5. 02. 2008 Zeleninová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Bílý chřest: Chřest uvařte doměkka v osolené vodě (asi 10–12 minut, podle velikosti a síly stonků). Chléb mezitím nakrájejte na kostičky. Oddělte zhruba 120 g másla; rozpusťte ho na pánvičce a nechte pomalu ... . ... …více»
Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !