5 plátků hovězích steaků nebo svíčkové
| 1 menší nakládané žapióny
| 1 lžička směsi pepře čtyř barev
| 1 cibule
| 3 stroužky česneku
| 2 dcl červeného vína
| 250 ml smetany
| olej na smažení
Postup přípravy receptu Biftek alá kašpárek:
Plátky masa jemně naklepeme a osolíme. Na pánev si dáme rozehřát olej a osmahneme maso, přidáme nakrájenou cibuli, žampiony bez nálevu, na plátky nakrájený česnek, směs pepře a červené víno. Necháme chvíli podusit asi tak 3-5 minut. Poté maso vyjmeme a do výpeku přidáme smetanu, necháme přejít varem.
Na talíři maso polijeme omáčkou a podáváme s hranolky nebo rýží a zeleninovou oblohou dle chuti.
Fotky receptu Biftek alá kašpárek:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!