Postup přípravy receptu Biftek na červených fazolkách s ďábelskou omáčkou a celerovými chipsy:
Hovězí svíčkovou rozkrájíme na čtyři 200 g bifteky, vetřeme koření a potřeme olivovým olejem. Bifteky vložíme do rozpálené pánve, nejprve zprudka opečeme ze všech stran a poté dopíkáme na potřebný stupeň propečení.
Příprava omáčky: Najemno nasekanou cibulku vložíme na rozpálenou pánev, či rendlik, potřenou olejem a restujeme do doby, než zesklovatí. Poté vložíme česnek, taktéž nasekaný na jemno(česnek nelisujeme skrze lis) a krátce orestujeme než česnek pustí aroma a chuť do oleje s cibulkou. Dále vložíme fazolky, které jsme scedily, přidáme kečup chilly a pomodoro (Na menší kousky,taktéž scezené. Vydusíme přebytečnou šťávu, dokud nemá omáčka hustou konzistenci.
Celerové chypsi: Celer oloupeme a zbavíme nečistot. Poté ho na nářezáku nebo na struhadle nakrájíme na tenké plátky a vložíme do fritézy. Chipsy smažíme do světle hnědé barvy. Po vyjmutí potkladem chypsi snítkami rozmarýnu a přikrejeme na minutku pokličkou. Vůně rozmarýnu se vstřebá do chipsů.
Podáváme: Na talíř vlejeme omáčku(nesmý se příliš roztékat), na ní položíme biftek a na něj poklademe pár celerových chipsů doplněnými kouskem rozmarýnu na ozdobu. Zbytek chipsů jen tak pohoďte na okraje talířů.