Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 27.01. 2025
Dnes má svátek Ingrid
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Biftek na červených fazolkách s ďábelskou omáčkou a celerovými chipsy

fotka Biftek na červených fazolkách s ďábelskou omáčkou a celerovými chipsy
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Biftek na červených fazolkách s ďábelskou omáčkou a celerovými chipsy:

800 g pravé hovězí svíčkové  | 800 g sterilovaných červených fazolek  | 100 g kečupu  | 100 g pomodoro (loupaná sterilovaná rakčata)  | 3 ks chilli papriček  | 150 g cibule  | 3 stroužky česneku  | 1 dcl olivového oleje  | 1 ks větší celer  |  sůl  |  pepř  |  steakové koření  | snítek rozmarýnu

Postup přípravy receptu Biftek na červených fazolkách s ďábelskou omáčkou a celerovými chipsy:

Hovězí svíčkovou rozkrájíme na čtyři 200 g bifteky, vetřeme koření a potřeme olivovým olejem. Bifteky vložíme do rozpálené pánve, nejprve zprudka opečeme ze všech stran a poté dopíkáme na potřebný stupeň propečení.
Příprava omáčky: Najemno nasekanou cibulku vložíme na rozpálenou pánev, či rendlik, potřenou olejem a restujeme do doby, než zesklovatí. Poté vložíme česnek, taktéž nasekaný na jemno(česnek nelisujeme skrze lis) a krátce orestujeme než česnek pustí aroma a chuť do oleje s cibulkou. Dále vložíme fazolky, které jsme scedily, přidáme kečup chilly a pomodoro (Na menší kousky,taktéž scezené. Vydusíme přebytečnou šťávu, dokud nemá omáčka hustou konzistenci.
Celerové chypsi: Celer oloupeme a zbavíme nečistot. Poté ho na nářezáku nebo na struhadle nakrájíme na tenké plátky a vložíme do fritézy. Chipsy smažíme do světle hnědé barvy. Po vyjmutí potkladem chypsi snítkami rozmarýnu a přikrejeme na minutku pokličkou. Vůně rozmarýnu se vstřebá do chipsů.
Podáváme: Na talíř vlejeme omáčku(nesmý se příliš roztékat), na ní položíme biftek a na něj poklademe pár celerových chipsů doplněnými kouskem rozmarýnu na ozdobu. Zbytek chipsů jen tak pohoďte na okraje talířů.


Fotky receptu Biftek na červených fazolkách s ďábelskou omáčkou a celerovými chipsy:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Biftek na červených fazolkách s
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !