Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 09.09. 2025
Dnes má svátek Daniela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Biftek s anglickou slaninou

fotka Biftek s anglickou slaninou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Biftek s anglickou slaninou:

600 g hovězí svíčkové  | 60 g oleje  | dle chuti: sůl a pepř  | 80 g anglické slaniny  | 4 vejce  | dle chuti: kečup  | 80 g ementálu

Postup přípravy receptu Biftek s anglickou slaninou:

Maso omyjeme, nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme a na oleji pečeme. Do oleje přidáme na plátky nakrájenou anglickou slaninu a spolu s masem opečeme. Opečené bifteky a slaninu vybereme, do oleje rozklepneme po jednom vejci a opečeme po obou stranách. Bifteky upravíme na talíř, dáme na ně opečenou slaninu, opečená vejce, trochu polejeme kečupem, posypeme strouhaným sýrem a polejeme olejem, ve kterém jsme maso opékali. Podáváme s opečenými brambory.


Fotky receptu Biftek s anglickou slaninou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Biftek s anglickou slaninou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles