600 g-700 g hovězí svíčkové
| 150 g rokforu
| 2 lžičky másla
| dle chuti petržel
| dle chuti pepř
| dle chuti sůl
| olej
Postup přípravy receptu Bifteky s rokfórem :
Hovězí svíčkovou omyjeme, odblaníme a nakrájíme na řízky, které zlehka naklepeme. Osolíme, opepříme a potřeme olejem. Takto připravené bifteky uložíme na sebe a necháme odležet na chladném místě asi 45 minut.
Bifteky opečeme v rozehřátém oleji z každé strany 5 minut. Rokfór vymícháme s máslem a s nadrobno nasekanou petrželovou natí. Na každý biftek dáme trochu vymíchaného rokfóru a podáváme. Příloha - hranolky.
Fotky receptu Bifteky s rokfórem :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!