Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 04.07. 2025
Dnes má svátek Prokop
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bifteky škrábané

fotka Bifteky škrábané
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Bifteky škrábané:

600 g hovězí svíčkové  | 1-2 lžíce vody  | 1 cibule  |  sůl  |  pepř  | 100 g tuku

Postup přípravy receptu Bifteky škrábané:

Maso zbavíme blan a naškrábeme nožem. Všechny zbytky, žilky a šlachy dáme vařit do polévky. Do masa přidáme vodu, strouhanou cibuli, sůl, pepř a maso promícháme. Necháme chvíli stát. Navlhčenýma rukama zaoblíme placičky silné asi 1 1/2 cm a rychleji po obou stranách opečeme na tuku. Opékáme celkem 6-8 minut. Podáváme je jen se šťávou. Jako příloha jsou vhodné vařené brambory s dušenou zeleninou.


Fotky receptu Bifteky škrábané:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bifteky škrábané
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles