Postup přípravy receptu Bifteky v alobalu s čedarem:
Hovězí omyjeme a nakrájíme na 4 stejně velké plátky. Naklepeme, osolíme, pokapeme trochu olejem a opepříme. Obalíme slaninou a necháme v chladu aspoň hodinku odležet.
Na pánvi rozehřejeme zbytek oleje a maso opečeme zprudka z každé strany asi 4 minuty a vyjmeme. Papriku nakrájíme na nudličky a orestujeme ve výpeku. Z alobalu nastříháme 4 větší čtverce. Na každý dáme orestovanou papriku, přidáme rozpůlená rajčátka a položíme předsmažené bifteky. Nakonec zasypeme strouhaným čedarem. Zabalímme balíčky, položíme na plech a pečeme asi 10 minut.
Fotky receptu Bifteky v alobalu s čedarem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!