Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.10. 2025
Dnes má svátek Hanuš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Bifteky z mletého hovězího masa

fotka Bifteky z mletého hovězího masa
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Bifteky z mletého hovězího masa:

650 g mletého hovězího libového masa  | 2 vejce  | 200 ml zakys. smetany  | 1 lžíce vegety  | 2 lžíce solamylu  |  pepř  |  sůl  |  olej na smažení

Postup přípravy receptu Bifteky z mletého hovězího masa:

Libové hovězí maso nakrájíme na menší kousky, které jemně umeleme. Sýr nastrouháme na jemném struhadle.
Ve větší míse promícháme umleté maso s vejci, sýrem, zakysanou smetanou a škrobovou moučkou v hladkou hmotu. Ochutíme vegetou a jen opatrně osolíme a opepříme. Mísu zakryjeme folií a necháme v chladu rozležet asi 1/2 hodiny.
Mokrýma rukama tvoříme z hmoty biftečky, které zvolna smažíme na oleji do růžova. Hotové necháme okapat na papírovém ubrousku.
Mleté bifteky se sýrem můžeme podávat podle chuti s vařeným bramborem, hranolky nebo se zeleninovými saláty. Vhodným příkrmem je kečup.


Fotky receptu Bifteky z mletého hovězího masa:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bifteky z mletého hovězího masa
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !